- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
King Unique #51432 üzenetére
Pont most végeztem a visszaolvasással,
sajnos nem oldotta meg.
Nem pörög fel a HDD, nem ismeri fel a windows, sem az eszközkezelő sem a lemezkezelő,sem a WD saját szoftvere,semmilyen hang nem jön belőle ki.
Egyszerűen csak hol gyorsabban hol lassabban villog rajta a led.Aztán olyan alapvető dolgokat, hogy a külső ház tápegysége rendben van-e, - Igen
valamint az USB-kábel, szükség esetén ki lett-e másikkal próbálva, - Igen stb.
Arról pedig az előbb linkelt esetnél is volt szó, hogy nem érdemes kivenni a HDD-t az eredeti külső házból és a gépbe tenni, illetve mivel hardveres titkosítás van az említett WD My Book sorozatnál + esetedben a jelszavas meghajtózár is aktiválva van, amúgy sem lehetne hozzáférni a rajta lévő adatokhoz. Igen most olvastam ezt is.
Nem az adatmentés a lényeg, (hiszen nem működik, nincs mit menteni) olvastam ,hogy nem erről szól a topic ,de még az sem tudom mi történt a meghajtóval,ebben kértem segítséget, erre próbáltam rájönni,hogy egyáltalán hol a gond.
Nekem így nem halt meg, nincs ilyenben tapasztalatom. -
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Van egy elméletileg ilyen:wdbaaf0010hbk merevlemezem.Még külső tápos. Mikor összedugtam a géppel,mindig zúgott valami , egy alkalmazás elindult és oda kellet beütni a jelszót és akkor láttam az adatokat.
Most hiába dugom össze a villogáson kívül (ami rendszertelen) semmit nem csinál.Az segédprogram sem indul.
Természetesen minden előjel nélkül. Van esély ilyenkor hogy ezt én elindítsam, megjavítsam? Ha szétszedem és berakom egy számítógépbe akkor elindulhat?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gitáros topic
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged