- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xanderas
csendes tag
válasz
Gardaai #56016 üzenetére
Először is köszi a segítséget.
odáig már eljutottam, hogy a probléma (szerintem) szoftveres, mert total commander mindig látja őket és fájlokat másolhatok, kezelhetek stb, csak a fájlkezelő vacakol.
HD sentinel szerint kiváló 99% és 100% közötti állapotban vannak.
Azt hiszem frissítek win11re és az újratelepítés megoldja a gondot.
Köszönöm a hozzászólást és a segítséget.
Üdv -
Xanderas
csendes tag
Sziasztok
Az alábbi gondom van: Adott 4db merevlemez 2 hdd, 2 ssd. Néha (de egyre gyakrabban) amikor rákattintok a Fájlkezelőre akkor bal oldalon felsorolja a lemezeket de ha rákattintok valamelyikre (bármelyikre) akkor kezdi el betölteni a hdd-t vagy ssd-t és fent egy zöld csík töltődik. Mintha eddig nem lett volna elérhető a lemez és most tölti be. Ez eltart pár percig és a végén amikor majdnem végig ér a zöld csík akkor vagy kidobja a fájlkezelőt és újra kezdhetem vagy lefagy és újra kell indítanom az egészet.
Újra indítás után ismét vagy vagy helyzet van. Néha betölt, néha nem.
Szóval mi a baja?
Újra kellene telepítenem?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest