- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
válasz
King Unique #42307 üzenetére
Igen a kábel elvileg jó, vadi újat vettem pár éve, de akkor kipróbálom másikkal is, meg a tesztek.
Használtan vettem és DELL vállalati gépből lett kivéve. Anno 100% volt asszem. Mostanra lement 60%-ra. Eléggé sokat lett használva 785 nap. (Vagy legalábbis én soknak érzem
) Úgy éreztem elszállt felette az idő.... Mindegy majd még utána járok. Köszi a segítséget.
-
TAKÍÍ
tag
Adva van egy Samsung Sata2 vinyo Hard Disk Sentinel szerint 60% kondícióval.:
[link]Mennyire jó ez még? Mennyire merjem használni? Utóbbi időkben sokat másoltam rá fel és le. Aztán el kezdett lassulni az intézőben a dolgok betöltése, de ami még rosszabb, hogy a BIOS betöltésekor is lassan akarta a Vinyót felismerni. Sajnos volt már rossz HDD-m, az is így kezdte. Azóta nem "használom"/alig írok rá és letöröltem, ami nem kellett. Így most nincsenek gondok, de nem merek rá másolni/írni. Jogosak a félelmeim vagy csak beképzelem?
Van egy másik versenyzőm is: egy ősrégi PATA/ IDE-s 200 GB WD. Ez régi de keveset használt: kondíció 100%
[link]Én úgy gondolom ez jobb állapotban kell, hogy legyen. Olyan régi alaplapom van, ami még egyszerre tudja kezelni az IDE és a SATA 2 meghajtókat. Elvileg ezt is ráköthetném és akkor erre menne fel a win 7 32 bit.
Mekkora a kettő között a sebesség különbség? Érezném a lassulást mindennapi netezés/ átlagos használat mellett?
-
TAKÍÍ
tag
válasz
liksoft #20262 üzenetére
Oks. Értem
Most megnéztem a Bioszt. Primery Masteron a rendszer Vinyónk van. Utána a sorrendben két db DVD olvasó jön.
Majd végül csak a negyedik a Secondory Slave az a RACKünk. (tudom nem szerencsés kiosztás)
NA most ezen a menüpontnála Bois NONE-t ír ki hiába nyomok entert semmi...
Kiírja hogy detecting azt vége..semmi....nem ismeri fel...
A Rack működik de semmi extra végig, zöld lámapa
Szal semmi jel rá, hogy erőlködne......Ja ebben a Rakcben két vinyó is volt tegnap egy Samsung meg egy Cavier....és ugyan az a Rack(váz...)
Na most nem lehet az, hogy régen nem volt ennyi olvasó hely. Tehát hogy nem lenne érdemes Primary Slaven kipróbálni... -
TAKÍÍ
tag
Na akkor én is mondom a problémám. Szerintem vagy nagyon könnyen megoldható vagy sehogy.
Adva van egy régi (tényleg ősi gép) egy 800 Mhz Celeron tán 98 és 2000 tájékáról.
Namost a gép tönkre ment a vinyó teljesen jó volt.
A winyó: Quantum Fireball, 40Gigás asszem (IDE) pata-s vagy mi (a gép amibe berakom az is ilyen szal véletlenül se Satás rackbe akarom rakni...)NA most ezt berakom egy Rackbe. Figyeltem rá Slaven van a régi gépben is úgy volt.
Gép megy és semmi. egyszerűen semmi se látja. Se intézőben, se a kezelőben, és hajól emlékszem a Bios se látja.Mi lehet a hiba? egyáltalán képes olvasni a a mai gépek ilyen régi winyót
JA van rajta Xp is. (de már raktam be így rakbe másik winyót és akkor simán behozta adat winyóként)Ja a másik Gép amibe berakom az isrégi már ....az egy AMD 2600 Barton Ati radeon 9600 Pro kártyával. Szal újabb de azért nem mai csirke. És Xp van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged