- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Kernel #42219 üzenetére
win 8.1 van rajta elvileg, utolsó frissítést nem tudta megcsinálni mert közben kinyomtam ugye(ami tnap is simán lehetett volna egy áramszünettel)
bios látja, de ha arról akarok bootolni, akkor a korábbi hibát írja, ha másik vinyóról lépek be win-be, akkor meg a lemezkezelő nem látja.
Mint, írtam hibátlanul ment róla a win 8.1 64 bit. Egy frissítés közbeni kikapcs ekkora hibát okozhat?Olyan kb mintha hardveres hiba lenne.. Van valami módszer h teljesen leformázzam vissza a gyári állapotra "külsőleg rádugva valahova"?
-
Ochocinco46
aktív tag
üdv, ssd hibás topikot nem találtam ezért itt kérdezném meg.
120 gb-os hyperx fury ssd-m van. win 8.1 x64 volt rajta, minden hibátlan volt. Van egy windows 10-em pen driveon. Ki akartam kapcsolni a gépet h újraindtihassam, de frissiteni akart ezért kikapcsoltam, hogy minél gyorsabban kipróbálhassam az új wint. Biosban átállitottam, hogy a pen driveról bootoljon, de pár mp után kiirta h a számitógép problémát észlelt, ezért újraindul.összegyűjtünk néhány hibainformációt...
aztán újraindul majd ugyanez... cache manager a hibaüzenet. Ha van a gépben egy másik vinyo amin van win, és arról bootolok, akkor elindul de nem látja ezt a ssd-t.. Van valami mód h formázzam, vagy gari?
köszi -
Ochocinco46
aktív tag
üdv,
a gépem:
i5 4440
b85m d3h
hyperx fury 8gb ddr3
sapphire 270x dual x oc
wd 1tb ezex
sajnos szerintem kifogtam egy hibás vinyót.. pár óra után a hd sentinel 89%-os állapotot mutatott. Minden játék szépen megy, viszont csgo-t leszedtem, és pályabetöltés közben megállt és meghalt a gép. Más driver fel, steam, csgo rr, és ahogy elkezdtem letölteni vinyó 100%-os munka mellett ismét beállt hangos kerregés mellett. Most le tudtam tölteni de 100%-on áll és semmit nem lehet csinálni, nem tudja befejzni a letöltést, ergo el se tudom indítani. Wint is próbáltam újrarakni, de akkor meg a kiírta telepítő elején, hogy nem lát meghajtót, szóval a vinyó mindenképp gari gondolom, de nem értem akkor a többi játék miért jó csak a csgo nem.. Ha fut a steam akkor a vinyó 100%on megy feladatkezelő szerint és lassú a gép nyilván.
Erre esetleg ötlet?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest