- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni abban mert elfelejtettem, mi a neve annak a kis proginak amivel meg tudom nézni hogy az adott ssd/vinyó milyen vezérlőn van? intel/asmedia
-
Blue Thunder
senior tag
Hali!
Volt egy ilyen problémám: #40387
folyamatosan romlott a teljesítmény (új kábelnél is), most megint ugyanazt csinálja hogy folyamatosan romlik amit nem nagyon értek....újratelepítésnél ismét 100/100-at mutatott aztán megint megy lefelé -
Blue Thunder
senior tag
Most kipróbáltam valamit...mivel csak egy sata kábel volt a tápon a másikat molexos átalakítóval próbáltam idáig az volt a vinyón, most viszont az eredeti tápból kijövőt tettem rá...úgy nézem a hőfok is alacsonyabb...aztán meglátjuk a többit is...lehetséges hogy ilyen is okozhat gondot?
-
Blue Thunder
senior tag
És ismét romlik...ennyi idő alatt?
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
Balathruin #40375 üzenetére
Remélem megértik...idáig is hallgattak rám
Hála istennek csak is mindig pozitív visszajelzések jöttek...nem szeretek szart kiadni a kezem alól -
Blue Thunder
senior tag
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
Blue Thunder #40369 üzenetére
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
ubyegon2 #40364 üzenetére
Gondolom jó.
Egyszerű konfigról van szó. Foxconn alaplap 775, intel pentium 4 3GHz, 2x1Gb ram, vga alaplapi, meg ez a vinyó. Az előző ami benne volt egy 80 gigás ide vinyó ami 100/81-es.
Felülettesztet nem csináltam, de akkor most csinálok
Így hogy most telepítve van melyiket ajánlatos futtatni? (mert látom destruktívnál adatot töröl) -
Blue Thunder
senior tag
válasz
Balathruin #40361 üzenetére
Plusz vatta új kábeleket használok!
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
Balathruin #40361 üzenetére
Igen AHCI-ben van. Driver még nincs fent csak a sima win7, meg az updates frissítések mennek rá
-
Blue Thunder
senior tag
Üdv!
Van egy kis problémám...vagyis úgy gondolom hogy ez az....véleményt szeretnék kérni, ma raktam be ezt a használt vinyót reggel még 100/100 volt most még frissít update, de már 99/100 az érték úgy hogy 912 hibáról felugrott 924-re (2015.02.14. 20:07:06,#199 Ultra ATA CRC Error Count 912 - 924Válaszotok előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest