- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyomdasz001
csendes tag
"Szerintetek kuka a WD my passportom? Megszűnt a tegnapi sercegés, csak villog a led-je, de a fájlkezelők nem látják. Néha kattogás hallatszik belőle. A lemezkezelő, azt írja, hogy nem inicializált, semmit nem tud vele csinálni, mert "írásvédett". ???"
"Mielött még1x megkérded! Szerinted viccből nem válaszol senki?"
Nem tudom miért, de biztos? Lehet szétszedem és megnézem mit lehet vele csinálni.
-
nyomdasz001
csendes tag
Szerintetek kuka a WD my passportom? Megszűnt a tegnapi sercegés, csak villog a led-je, de a fájlkezelők nem látják. Néha kattogás hallatszik belőle. A lemezkezelő, azt írja, hogy nem inicializált, semmit nem tud vele csinálni, mert "írásvédett". ???
-
nyomdasz001
csendes tag
Szerintetek kuka a WD my passportom? Megszűnt a tegnapi sercegés, csak villog a led-je, de a fájlkezelők nem látják. Néha kattogás hallatszik belőle. A lemezkezelő, azt írja, hogy nem inicializált, semmit nem tud vele csinálni, mert "írásvédett".
-
nyomdasz001
csendes tag
Sikerült adatokat másolni róla kb 10percig párszáz kb/s-al, de szerintem most lett vége, mert elkezdett sercegni, pattogni, gondolom ez nem normális, vagy igen, eddig nem tettem a fülemhez, lehet eddig is csinálta csak nem hallottam?
-
nyomdasz001
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy WD SE 070A 1TB My Passport-al gyűlik a bajom. Nem látja az PC (OS WIN7) ha csatlakoztatom, csak nagy sokára ismeri föl mint hardvert, TC is nagyon lassan nyitja meg, gyakorlatilag sem írni sem olvasni nem tudok vele-rá. Próbáltam drivert frissíteni de az is elszáll valami hibaüzenettel, HD sentinel semmit nem mutat róla, azt írja, hogy a drivere nem ad információt. A cucc pörög rendesen ahogyan kell, semmilyen szokatlan hangot nem ad, csak egyszerűen nem működek rendesen, akarom mondani sehogyan sem. Lenne valakinek ötlete, mit kellene, lehetne megnéznem? Köszönöm.
(Eszközkezelő szerint az eszköz megfelelően működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest