- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Szevasztok!
Az mitől lehet (haverom problémája) vett egy 1TB SATA vinyót és a BIOSban is meg a BOOT menüben is csak 32MBosnak látja :S Particionálásnál sem tud megadni nagyobb értéket neki... -
Kartács
aktív tag
Aloha!
Kis gondom adódótt...
1. Crysis Béta download (download cliens) reggelig hagytam lekúszni
2. Reggel gép restart
3. Vinyó maxon ég azóta és van hogy 10p alatt áll fel a rendszer!kb 2hete volt winreinstall új gép miatt, 2db 160GBos (seagate) SATA-ról van szó és mikor betölti a win-t a vinyó elkezd dolgozni abban a pillanatban mint a barom (CPU 1-2% ez idő alatt RAM: 200-300mb szóval nem ez a gond).
Nyomtam már többször töredezettségmentesítést de tökéletes a vinyó alig használt (spantól szerváltam), letoltam már 3-4x a hibaellenörzést (rendszer felállás elött végzi el kb 30p) olyankor jó lesz 2. indításra és lehet mindent csinálni szépen de amikor a tálcára kihelyezett pl Totalcommanderre v. Intézőre kattintok "megfagy" a gép 2-3percreTehát:
-Vinyó használt de szinte zsír új (töredezettségm.-nél gyönyörű folytonos stb)
-Beszerelés és WinreInstall után tökéletes volt a Crysis installig! (letöröltem már és utánna is ezt csinálja)
-Most dobhatom ki a vinyót mert volt aki aztmondta lehet meghalt v. mit tegyek? WinReinstall megoldhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest