- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam432
tag
Valaki erre valamit?
-
adam432
tag
Hali! Van egy 500gigás, WD5000AAKS-00M9AO Caviar Blue winyóm (100/100) (most szereztem), meg egy régebbi 250gigás, WD2500YS-01SHb1 winyóm (szintén 100/100). Jelenleg a régin (250-es) van a rendszer, de az egy több tányéros, régi winyó, míg az 500-as egy korszerű, 1 tányéros. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne újrarakni a dolgokat az 500-as winyóra (80gb/420gb pariticonálnám), és a 250-es régebbit inkább film/zene tárolására használni? Látványos lenne a gyorsulás?
-
adam432
tag
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem: egy kollegától vettem múlt héten egy WD 640Gb Caviar Black vinyót. Hazahoztam, akartam formázni és rakni rá op. rendszert, erre azt írja, hogy Disk Read error. Beraktam a régi winyó mellé, de még a win7 is alig akart bebootolni, töltőképernyő 10percig, ami után egy jó kis scandisk, de semmire se jutott vele. Aztán bejött a windows, de úgy mintha ott se lenne az "új" winyó, nem észlelte. A WD-nek végig fura kattogó hangja volt, nem pörgött fel egyáltalán. A BIOS felismerte mindkét lemezt. Lehetséges hogy a régi boot partició, ami a WD-n volt kavart be, vagy vmi szoftveres probléma volt? A kollega visszavette, hazavitte, Linuxos gépen formázta a boot particiót, és működött neki utána. Ez így lehetséges, vagy találkozott már valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged