- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinyo
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy van 3 három winchesterem az egyiken van a rendszer a többi kettőn(hitachi és samsung) adat van.
mind a 3 szokott működni, amikor újraraktam és xp helyett win7-et tettem fel előtte a két adatosat kihúztam. amikor kész volt visszadugtam, minden működött. nemrég azonban visszaraktam az xp-t itt is kíhúztam, majd amikor készvolt és visszadugtam őket csak a hitachi működött rendesen a samsungot látta a bios és a sajátgép is de amikor megnyitom akkor lefagy az egész sajátgép. a kábelt kicseréltem másik helyre dugtam(sata) de semmi ugyan úgy lefagy. ha csak megnyitom a sajátgépet de nem nyitom meg a samsungot, majd bezárom a sajátgépet(eleve soká nyitja meg a sajátgépet) után nem tudom használni a tálcát. nem tudom mi lehet a baj, kérlek segítsetek!köszönöm
-
zsoltinyo
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy van 3 három winchesterem az egyiken van a rendszer a többi kettőn(hitachi és samsung) adat van.
mind a 3 szokott működni, amikor újraraktam és xp helyett win7-et tettem fel előtte a két adatosat kihúztam. amikor kész volt visszadugtam, minden működött. nemrég azonban visszaraktam az xp-t itt is kíhúztam, majd amikor készvolt és visszadugtam őket csak a hitachi működött rendesen a samsungot látta a bios és a sajátgép is de amikor megnyitom akkor lefagy az egész sajátgép. a kábelt kicseréltem másik helyre dugtam(sata) de semmi ugyan úgy lefagy. ha csak megnyitom a sajátgépet de nem nyitom meg a samsungot, majd bezárom a sajátgépet(eleve soká nyitja meg a sajátgépet) után nem tudom használni a tálcát. nem tudom mi lehet a baj, kérlek segítsetek!köszönöm
-
zsoltinyo
csendes tag
Nekem is megoldódott, a kábel volt rossz....
-
zsoltinyo
csendes tag
Hello!
Az lenne a gondom, hogy van egy vinyóm amin az oprendszer van(120gb). és van egy másik(320gb).Ezelőtt tök jól működött a 320-as, mindig amikor újraraktam a gépet előtte kihúztam hogy az adatok megmaradjanak. De most újraraktam, visszadugtam, fel is ismerte, de megnyitottam a sajátgépből és lefagyott. régebben volt már ilyen szóval kicseréltem a kábelt egy régebbire(sata). Így már belép a vinyóba, még mappát is, és fájlt is meg tudok nyitni, de ekkor itt fagy le. Felraktam a HD Sentinelt, de az el se indul. Nincs ikonja, elindítom és lefagy a gép. Pedig most lett újrarakvan, tegnap.
Mi lehet a baj?
HELP!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest