- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
woci01
tag
válasz
Csokicsibesz #29079 üzenetére
EASEUS Partition Masterrel szerintem tudod javítani a hibát.
-
woci01
tag
Sziasztok!
Van, egy Wintech ex-mob-86-os külső házam és bele egy WD10EZRX, mikor rádugom a gépre minden USB-s eszköz megszűnik működni, le kell huznom a gépről, gép kikapcs, és után megint minden működik. A másik amit szokott csinálni, hogy felismeri a házat a vinyóval, aztán x idő mulva kiírja, hogy kevés neki az USB-ről felvehető áram, és lecsatlakoztatja magát. Ötlet, hogy ezeket miért csniálja?
-
woci01
tag
válasz
Plazmacucci #25613 üzenetére
nagy kár, pedig jól jönne ez a +160. köszi a helpet.
-
woci01
tag
válasz
Plazmacucci #25611 üzenetére
de ott se látom a meghajtót, sehol nem látom, csak a biosban
-
woci01
tag
Találtam itthon egy régebbi 160 gigás samsung sata2-es vinyot, probáltam külső merevlemezként használni, amikor felismerte akkor ott volt h "G" meghajto, de a méretét nem láttam az easeus nem látta, ekkor beraktam a gépbe, biosban láttam de az easeus hd sentinel nem látja. Kukába vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged