- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Tudtok valami jó vinyó sebesség tesztelő progit?
Hdtachal teszteltem, de mig 1 vinyónál átlag olvasásra kiír 80-90mb/s közötti értéket 2x raidre azt monjda hogy 147 mb/sami viszont nem reális, mert annyit tuti nem visz át
2x, 4x raid tesztre kéne
-
animatrix11
őstag
Üdv
Mivel lehet teszt gyanánt jó kihajtani egy vinyót, rámásoltam kb 300gbot most teljes formázás, egy két tesztet lefutattam, csak ha valami gond adóthat később mitől jön elő, szóval mivel lehet jó szétfingatni, uj vinyóról van szó? Thx
-
animatrix11
őstag
üdv
Mondja már meg nekem valaki a viyóknál mi az a ACHI mód?
-
animatrix11
őstag
válasz
liksoft #3686 üzenetére
Igen-igen közben elolvastam rendesen mit ir ki:
asszondja van egy gyenge szektor a vinyón
ahoz képest a hdtune nevű progi 100%-an végig tesztelte, a vinyó zsir új, nálam ment 1 napot
amugy a sentinelben van vinyó teszt? mert én sehol nem találtam meg...
illetve beraktam most egy másik vinyót, kiirja hogy kondició 100%, de a működési időre, és a becsült hátralévő időtartamra nem az t irja ismeretlen
a vinyó max 1-2 hete ment -
animatrix11
őstag
Üdv
Ha a hdsentinel 99%os kondiciót jelez csak egy ide-s vinyóvál ami kb 1 napot ment lehet ami att hogy a rack amibe raktam csak ata33-as?
-
animatrix11
őstag
válasz
liksoft #3673 üzenetére
igen elaolvastam próbáltam is telepiteni valamilyen drivert, de egyik sem segített, az alaplapon beállításoknál nem raid mode-ban használom
de most az alaplaphoz kéne frissteni drivert? vagy a samsung oldaláról szedjek le valamit? mert az alaplaphoz nem találtam semmi okosat -
animatrix11
őstag
üdv népek!
Egy kérdéssem lenne, asus p5b deluxe c2d-s alaplapban rackben használom az idés vinyómat, a hd sentinel és a hdtune programokat próbáltam ki, és egyik sem képes adatokat kiolvasni a vinyóról
nem irja ki a hőmérsékletet, semmit míg a benti gépemben ami egy 478-as lap ott megy rendesen mindkét program, gondolom valami biosban kéne átállítani
-
animatrix11
őstag
üdv népek
Van egy elvileg uj 160-as pata-s samsung vinyóm, beraktam gépbe, fel akartam telepiteni, kiirt valami olyasmit hogy a meghajtót nem lehet formázni, hdd hiba miatt, restart, felmegy az xp de mire betöltené újraindul...
kivesz másik vinyó berak, azza megy rendesen, most az emlitett vinycsit beraktam egy másik gépbe, elvileg tökéletes még be is bootol róla, az emlitett gépben az ide kábelek használtak voltak, lehet hogy ez volt a baja és a vinyó tökéletes?tudtok ajánlani valami vinyótesztelő progit? de ne olyat amit 8 napig tesztel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BMW topik
- HiMedia lejátszók
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest