- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjani18
őstag
Sziasztok! Egy régebbi gépből átrakott SSD ( C meghajtó volt ) indításkor szeretne gyökérként viselkedni. Mit ( miket ) töröljek le róla, hogy a többi cuccos megmaradjon, ő pedig üljön meg a seggén békében?
-
kjani18
őstag
1,5 TB HDD -m halálán van, szeretném két 1TB -el kiváltani, de kellene rá egy 1.5TB, és egy 0,5TB -partíció. Lehet valahogy?
-
kjani18
őstag
válasz
Doky586 #51123 üzenetére
Adatmentés megvolt, a gépet tudom így használni, nem fagy ki, minden progi fut, az USB-s külső hangkártya szarakodik, de nem választhatom le, mert kell a hang.
Tavaly PC -boltban (szervízben) cserélni akarták a vinyót, de mivel közben közben a BT kihúzásával gyógyult, ezért az alaplapot és a ramot is cserélték volna (a HDD -t nem), de akkor már nem kértem. Fizettem 3000.-et a hibakeresésért, amit végül is én végeztem el... -
kjani18
őstag
Valami megpusztult a gépemben. A Win indulásakor az embléma megjelenése után leállt.
Próbáltam csökkentett módban, "aswarDisk.sys" után nem folytatja.
Helyreállítással próbálkoztam, végigcsinálta, ujrainduláskor ellenőrizte az F meghajtót, "Usn Journal ellenőrzés befejezve" után nem folytatja az ellenőrzést.
Ha a konzisztencia ellenőrzést kihagyatom, elindul szépen, de a (tegnap még) hibátlan vinyómnál ezt mutatja :Az érdekesség, hogy már egy éve csinált hasonlót, akkor egy USB -s BT receivert kihúzva a gépből, ill. annak a drivereit törölve, valamiért visszaállt a vinyó 100/100 -ra.
Ha valakinek lenne ötlete, köszönöm! -
kjani18
őstag
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy ez az ssd működne -e ebben a kártyában?
Illetve, bootolható lesz -e így?
Alaplap típusa MSI ms91f7Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Jani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MotoGP & WSBK
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár 25db (860EVO, 850EVO, A400, MX500, SU800 stb.) frissítve:06.22
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest