- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh1
csendes tag
Hölgyek, urak!
Segítségeteket kérem!
Adott egy nem mai vasam... ami számomra tökéletesen megfelel, sőt imádom. Cserélni nem szeretném, és túl sok keretem sincs rá... Egy ASRsock Z77 Extreme6, . Két HDD-m is megadta magát, így két újabb vásárlása mellett döntöttem! Mi baj lehet alapon ... tévedtem. Két "SEAGATE 3.5" HDD SATA-III 4TB 5400rpm 256MB Cache Skyhawk ST4000VX016" mellett tettem le a voksom. Jókat írtak rókul. Beszerelve a gépbe rendetetésszerűen indulnak. Win 10 latest (két héttel ezelőtti kiadás powered by MS). De állandóan kék-halál. A win el se jut addig, hogy egyáltalán lássam. Összes SATA portot kipróbáltam, kék-halál. Sata2 és Sata3 is. Semmi csak a kék-halál. Vinyok eltávolítása után lefut egy javítás és szerencsére bootol, minden munkám megvan...
- 1155 Core i7 i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz
- 4 x SATA2 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage and Intel® Smart Response Technology), NCQ, AHCI and Hot Plug functions
- 4 x SATA3 6.0 Gb/s connectors
Van ilyen, hogy SATA HDD nem megy? Mivel két hdd ugyan azt "nem" csinálja nem hinném, hogy a HDD probléma lenne de a vezérlő is gyanúsan nem lehet mindkettő rossz...el vagyok keseredve. Egy hetes PCX vásárlás!
Vajon visszavihetem avagy elhajtanak a halál h...ára?
THX srácok ha van ötletetek! THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest