- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
douggutaby
tag
Igazából a fontos dolgok két gépen is megvannak, és mindkettő ide ment külön partícióra. Szóval egyszerre 3-nak kellene meghalnia
Köszi a tanácsokat. Ha lesz egy kis időm, majd nekiesek a háznak.
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
Van egy külső Western Digital HDD-m (WD3200H1U-00). Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ha újraindítom a gépet, vagy frissen rádugom nagyon lassan töltődik be. Van hogy percekig pörög mire sikerül kapcsolódni, van hogy egyáltalán nem sikerül. Hol ciripel, hol fokozatosan felbúg, mire sikerül olyan sokáig búgnia, hogy kapcsolódjon is
Először arra gondoltam, hogy nagyon töredezett és amiatt kell sokat mozogni a fejnek. Töredezett is volt, de nem segített a töredezettség mentesítés-
A ház sajnos olyan, hogy nem tudom szétszedni törés nélkül. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor a HDD ment (megy) tönkre, vagy a kis vezérlő (vagy tököm tudja mi van benne), ami indítja. Vagy nincs is ebben semmi és vegyek új HDD-t?
Mert gondoltam szét töröm ezt a mostanit, kiszedem és veszek hozzá új keretet. Olcsóbb lenne mint egy új HDD.
Szerintetek?
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
ASUS p5vd2-mx se alaplahoz eddig IDE HDD volt csatlakoztatva. Vettem hozzá egy SATA-s HDD-t is, így a régit backup-ra használnám.
Újrahúztam a windowst (Win 7 Pro). Bios, win telepítő látta mindkettőt. SATA HDD-re raktam a win-t. Bios látja mindkettőt viszont win már csak a SATA-st. Ez mitől lehet, mit tegyek ellene?Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged