- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Samsung 1TB-s HDD-men a Win7 hibát észlelt, már néha játszott ilyet, de a HDSentinel Pro szerint hibátlan állapotú mindenre 100%-ot ír, vki tud nekem segíteni h melyik opcióval tudom letesztelni a HDD-m? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Ma a gép kiírta h a HDD-vel gond van, eddig ilyen nem volt, HDSentinel-ben milyen tesztet kell elindítanom h meg tudjam nézni h mi lehet a gond? (1TB-s Samsung HDD, de csak 70GB szabad hely van rajta, ez lehet a probléma forrása vagy az idő és írásmennyiség fájt neki?) -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer E1-571-es lapotpom, amibe SSD-t szeretnék tenni, de előtte gondoltam megnézem hogy tudom szétszedni, sikerült is, van benne egy 750GB-s 2,5"-os Toshiba merevlemez, amin van egy felirat: DO NOT COVER BREATHING HOLE, viszont van plasztik "matrica", ami az egész HDD-t beteríti, úgy néz ki, mintha összeszerelésnél rajta maradt volna, vagy nem tudom
Pár kép:
[link]
[link]
Eléggé érdekes, próbáltam úgy fotózni, hogy látszódjon a dolog.
Ezt vajon le kéne szedjem róla, csak mert így az a lyuk teljesen le van takarva, tehát sztem nem jó, csak gondoltam megkérdezek pár hozzáértőt is.
Köszi a előre is a helpet!Szerk.: úgy nézhet ki mintha annál a lyuknál ki lenne vágva a fólia, de az csak a fémen egy bemarás, a fólia tök egybefüggő
-
@matthew@
őstag
Üdv.
A problémám nem épp ide tartozik, de csak egy gyors kérdés lenne és valaki biztosan tudna nekem segíteni benne: a HDD-ben higyan tárolódnak az adatok? Tehát ha a Win intézőben a felső sorba elkezdem beírni egy fájl elérési útvonalát, honnan tudja a merevlemez, hogy a fej azt hol keresse, a helyett hogy az egész lemezt végig kéne néznie a fájl megtalálásához?
Előre is köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
djculture #32834 üzenetére
Igen, sajna ez van, mondjuk a Win8-ban csak 1 dolog tetszett ami miatt megvettem és feltettem, mégpedig a gyors indulás
meg mondjuk a karakteresebb nem kerekített téma is jól néz ki, bár ez sztem Win7 alatt is pótolható lesz egy témával
Már csak az a kérdés h mit csináljak a Win8-al ha már megvettem -
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
djculture #32811 üzenetére
Eszközkezelőben minden rendben van, ott azt írja h a megfelelő illesztőszoftver van feltelepítve hozzá és nincs sárga jeles eszköz sem, így akkor merjem hagyni a rendszert? Illetve rendszer visszaállítással érdemes megpróbálnom megszabadulni az általam utólag feltett AHCI driver-től, hátha az segít, mert előtte nem emlékszem h lett volna ilyen gond
-
@matthew@
őstag
válasz
djculture #32806 üzenetére
Aha, most h ezt leírtad eszembe jutott h amióta ez előfordul, előtte tettem fel új AHCI drivert a meghajtókhoz
ezzel mit tudok csinálni, rendszer visszaállítást próbáljak vagy vhogy le tudom törölni, mert Programok és szolgáltatások résznél nem látom
Ilyen lapom van: [link], itt nem találok róla infót h kompatibilis-e
mondjuk driver-t keresve van olyan lehetőség h Win8-at választom ki, de amikor részletezni h milyen OP rendszerhez van, akkor a Win7 a "legnagyobb": [link] ez akkor azt jelenti h itt a probléma, és Win8 bye-bye?
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
djculture #32797 üzenetére
Aha, ez lefordítva azt jelenti h lehet kuka a HDD-m ( a gari 2 hónapja járt le
)? A teszthez elég ha kiveszem a HDD-m (a rendszer nem rajta van) és másik gépről kívülről futtatok tesztet (miket kéne program név szerint?).
Illetve ettől a gép még működőképes lehet vagy cserére van ítélve ez az elem? Mondjuk a Win-ben volt is néha hirtelen fagyás-megállás, amikor ezt a lemezt használtam, lehet h e miatt? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
HDS topikban már próbálkoztam, de nem jött válasz, viszon égető a kérdés, és mihamarabb szükségem lenne egy véleményre. A problémám ez lenne: [link]
Előre is köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Tudom nem 100%-osan ide tatozik, de nem volt jobb 5letem h hová írjam, ezért gondolam itt sok a szaki HDD-vel kapcsolatban:
Az lenne a kérdésem h egy gépbe tehetek be úgy 2 db HDD-t h mind2-n van 1-1 OP rendszer? Pl mind2 win-el megy,és a 2-nek ne legyen egymáshoz köze és az indításnál pl kérdezi h melyiket indítsam el? Illetve egy ha ezek a HDD-k egymástól függetlenek akkor vírus sem tud átmenni egyikről a másikra ugye? Egyáltalán ez lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest