- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
akhilleus86
csendes tag
Még mindíg nincs aki segítene??? Ötlet valami???
Sziasztok. Segítsetek légyszi.!!!!!!!!!!!!!!!! Van egy Samsung 300Gb/8mb/7200rpm Ide/ata winyóm kapott a régi tápomtól egy kis áramingadozást vagy mi. Aztán rákötöttem a másik gépemre és már ott gyanús volt, nagyon lassan indult el a windows amikor elindult HDD Sentinel szerint hibátlan viszont az adataimat max 1300-1400 kb/s sikrült lementeni, ami amugy máskor kb 40000kb/s. Reménykedtem ha leformázom, többszörösen ujjrapartícionálom helyrejön, de nem! Mit lehet ezzel csinálni? Ér valamennyit és így mennyit? Köszi! Üdv mindenkinek! Laci
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi.!!!!!!!!!!!!!!!! Van egy Samsung 300Gb/8mb/7200rpm Ide/ata winyóm kapott a régi tápomtól egy kis áramingadozást vagy mi. Aztán rákötöttem a másik gépemre és már ott gyanús volt, nagyon lassan indult el a windows amikor elindult HDD Sentinel szerint hibátlan viszont az adataimat max 1300-1400 kb/s sikrült lementeni, ami amugy máskor kb 40000kb/s. Reménykedtem ha leformázom, többszörösen ujjrapartícionálom helyrejön, de nem! Mit lehet ezzel csinálni? Ér valamennyit és így mennyit? Köszi! Üdv mindenkinek! Laci
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi. Van egy Samsung 300Gb/8mb/7200rpm Ide/ata winyóm kapott a régi tápomtól egy kis áramingadozást vagy mi. Aztán rákötöttem a másik gépemre és már ott gyanús volt, nagyon lassan indult el a windows amikor elindult HDD Sentinel szerint hibátlan viszont az adataimat max 1300-1400 kb/s sikrült lementeni, ami amugy máskor kb 40000kb/s. Reménykedtem ha leformázom, többszörösen ujjrapartícionálom helyrejön, de nem! Mit lehet ezzel csinálni? Köszi! Üdv mindenkinek! Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest