Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drachos
tag
válasz
liksoft #12921 üzenetére
A BIOS-ban sincs semmi, ellenben (ezt most vettem észre, eddig nem volt, de ugye most raktam be az új vinyót) mikor van a boot képernyő, megy a csík az xp logo alatt, utána fekete képernyő és egyből jönne a bejelentkező képernyő, de nem most, most gondolkodik, nyikorog a HDD, és vagy 10mp után jön a bejelentkező képernyő. Eddig ez nem volt, mielőtt beraktam volna új merevlemezt. Bár gondolom ez is lehet a PIO mód miatt, de hol tudom azt beállítani, ha nem eszközkezelőben?
Eredeti windows ha ez számít valamit, ellenben vírusok nincsenek kizárva.
-
drachos
tag
válasz
liksoft #12921 üzenetére
De, MB, bocsi, csak lusta vagyok "shiftelni". Amúgy eszközkezelőben nem látok semmi infót arról, hogy PIO módban vagy DMA módban van e. Vagy BIOS-ban turkáljak?
És a sípoló hang?:s PIO mód az is?
Azt is el tudom képzelni, mivel egy leggagyibb GABA ház, hogy szimplán a rezonáció miatt a ház adja ki egyébként. -
drachos
tag
Sry, lejárt a szerkesztési időm. Szóval belegondolva, ez már régebb óta fennáll, mert wifiről a laptopról is max 2,5 mb/s-al másoltam a gépre, azt hittem a router miatt, akkor a netről is max 2,8 mb/s-al tudtam letölteni, azt is azt hittem, hogy a router nem bírja, de ezek szerint nem.
Szóval haldoklik a vinyóm? Vagy lehet gyári hibás, és fel se tűnt az évek alatt?
Vagy mégsem, lehet tényleg a router a hibás, mert leteszteltem a netet, és a felét se hozza annak amit kéne. Szóval abban mégse vagyok biztos, hogy régebb óta fennálna a dolog
Tudom, fő a határozottság
-
drachos
tag
Sziasztok!
Vettem új HDD-t, és másoltam át egy fájlt, de nagyon lassú volt, azt hittem az új vinyó a ludas, de nem. Azon jó volt a HD tune teszt. ellenben a régi vinyón elkezdtem lefuttatni, és olyan hangot adott, mint az olajozatlan mozgó fém, karistoló, sípoló hang. Úgyhogy gyors tesztet futtattam le, íme az eredmény:
Mi lehet a gond?
Csak a tesztnél adja a hangot. Máskor nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Gombászkönyvek egyben
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest