- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Nem ide tartozik, de nem tudom hova írjam...
Ajánlanátok pár tényleg minőségi Sata kábelt? Több problémám van már emiatt.
Köszönöm. -
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Nos, van egy HDSentinel szerint folyamatosan romló adat WD500AAKS vinyóm, ami szinte tele van írva és van rajta pár fontos adat... kérdés hogy ezzel lehet még valamit kezdeni vagy kuka lesz? Még semmilyen programmal szoftveresen nem próbáltam javítani vagy ilyesmi.. lévén még ilyet nem csináltam meg nem tudom jelenleg hova tenni róla az adatokat. Ennyiből meg lehet mondani, hogy meddig húzza vagy nem?
Kábeleket cseréltem, illetve a tápon is külön ágra tettem most ezt a merevlemezt, bár szerintem azzal nincs gond (FSP Raider550).
Ezzel lehet valamit kezdeni anélkül hogy az adataim tovább sérülnének vagy esetlegesen elvesznének vagy ne piszkáljam? (Mert most tesztek során is nőtt a Pending szektorok száma..)
Köszi a válaszokat!*Szerk: "2015.01.04. 23:38:29,#197 Current Pending Sector Count 781 -> 789 "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest