- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RogerWaters
csendes tag
válasz
liksoft #7413 üzenetére
Szia!
A helyzet az, hogy én eladtam azt a 400-as vinyót (376 giga, egész pontosan), és a vevő tegnap hívott, hogy valamiért csak 32-esnek veszi be.
Tegnap este találkoztam vele, mert nem akartam elhinni, és miután rákötöttem a gépemre 32-esnek mutatta, a BIOS 400-asnak. Mi a teendő?
Lehet, hogy a vevőm leformázta 32-esre, mert béna volt?
Próbáljam én is leformázni esetleg? Fogja engedni, hogy 400-asra formázzam, vagy már buktam, mert egyszer 32-esre lett formázva (ezek szerint)?
Köszönöm a segítséged! -
RogerWaters
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap egyikőtök segített, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy egy 400 gigás vinyót 32-esnek lát a gép, azt mondta, lehet, hogy bénán volt jumperolva.
Nos, tegnap kipróbáltam minden létező jumper variációt, és vagy be se olvasta, vagy 32-esnek vette a Windows...
A BIOS 400.1-esnek írta, ezért nem értem hogy mi az Isten lehet az oka, hogy a 32-esnek veszi...
Lehet, hogy a kedves vevő, akinek eladtam a vinyót, 32-esre megformázta, és már nem lehet 400-asra formázni? Vagy ilyen nincs?
Köszönöm a segítséget előre is!!! -
RogerWaters
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #7397 üzenetére
Köszi, Core2, megpróbálja!
-
RogerWaters
csendes tag
Sziasztok!
Eladtam egy 400-as Samsung IDE vinyót, nálam tökéletesen ment, Sentinel nem mutatott ki Bad Sectort, mind a 376 giga használható volt.
Ember, akinek eladtam hív tegnap, hogy 2 lehetőség van: 30 gigásnak mutatja, vagy fel sem ismeri a vinyót...
XP-t használ, új gépe van, NTFS-re formázná a vinyót, de csak 30-nak mutatja (jobb esetben).
Mi lehet a gond?
Nálam tökéletes volt, ez tény.
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest