- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
RogerWaters #7414 üzenetére
start menü => beállítások=> vezérlőpult=> felügyeleti eszközök=> számítógép kezelés=> lemezkezelő.
A lemezkezelőben feketével látod a nem partícionált méretet. Ha nem akarsz több partíciót, akkor ráállsz a 30 gigás partícióra jobb gomb és törlés, így az eltűnik és a fekete nem partícionált méret lesz a teljes méret. Azon jobb gomb és partíció létrehozása, majd ha ez megvan, akkor megint jobb gomb és formázás.Ha nincs másik vincsid ami mellé be tudod tenni, akkor például
a Windows telepítőcédéjével is le tudod törölni a pici partíciót, végig tök magyar és bolondbiztos, csak a vonatkozó HDD-t tedd a gépbe, hogy el ne cseszd a betűjelet és csak csináld amit mond.
Nem kell tudnod, hogy mi az az "fdisk.exe" ne szarj be. -
Core2duo6600
veterán
válasz
RogerWaters #7414 üzenetére
Csak leformázni nem elég, újra kell particiónálni, mert akkor állítod be a méretét.
A win beépített eszkze jelen feladatra tökéletes.Én már jártam úgy, ogy a talán 40 esnek vett maxtort csak 20asnak látta a gép, vadi új volt, ki is cserélték...
Más :
Azt hiszem, hogy leamortizálodott a hdd ém kellően.
A Hdd sentinelnek köszönhetem, hogy nem vesztettem el semmit sem.
Vajon ezt már ki fogják cserélni ? Garis..
Samu 400 as 8 mb cache el, a másik ugyanilyennek semmi baja.
Már a bootkor is nyomni kellett valamit, hogy beinduljon, és a vista is backupot akar állandóan készíteni.
2 hát alatt jutott el 17 % ról 0 % ra a kondi. -
liksoft
nagyúr
válasz
RogerWaters #7412 üzenetére
Szia!
Ha BIOS 400 GB kapacitásúnak írja ki, akkor annyi valóban. Ha csak a nevében szerepel, az nem jelent semmit. A 32GB-ra formázás után meg be kell menni a lemezkezelőbe és újra partícionálni. Ha ezt nem teszed meg, akkor marad 32GB-os.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
RogerWaters #7395 üzenetére
Nézze már meg, hogy jumpert nem - e a limit drive capacity állásba tette -e. . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest