Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Doky586 #51613 üzenetére
Igen, pont ezért nem is kértem hogy segítsetek adatot menteni, ez a második lépcső. De ezt már leírtam az előző hszben is.
Azért jöttem ide, hogy megkérdezzem hogy tudom kideríteni mi lehet a baja a hdd-nek, egyáltalan van-e baja, vagy csak valami egyszerű beállítás. Egyáltalán milyen lépések vannak, amit érdemes kipróbálni, mielőtt halottnak nyilvánítom stb.
Laikus vagyok és ez az első eset, de normalisan kérdeztem. Mire való ez a topic, ha nem erre? -
Pá
addikt
válasz
King Unique #51611 üzenetére
Sajnos lemezkezelőben ismeretlen.
Először történt velem ilyen, gondoltam első körben kiderítem, hogy tényleg kuka-e vagy egyáltalán mik az opciók. Vissza lehet-e hozni valahogy az életbe.
Ha nincs más hátra akkor jön az adatmentés a megfelelő topicban.köszi a hozzászólást
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Van egy laptopom, benne egy SSD és egy HDD.
A system az SSD-n van, így a laptop bebootol és működik rendesen, de a HDD szerintem megmakkant.Indítás után egy ideig teker és kattog, de a windows nem ismeri fel. Egy ideig mutatta egy kérdőjellel a filekezelőben, de már meg sem jelenik egyáltalán. Lemezkezelőben ismeretlen eszközként mutatja, azt írja inicializálni kell. (ehhez két opciót ajánl fel - MBR / GPT)
Eszközkezelő szerint megfelelően működik, nem inicializált, nem használható. Illesztőprogram a standard windowsos.Szóval... azt sejtem, hogy kuka és cserélni kell, viszont nyilván az adataimat szeretném még megmenteni róla előtte. Kérdés, hogy erre van valami mód házilag? Pl lemezkezelőben inicializálni jó ötlet, vagy azzal csak rontok a helyzeten? Ezen kívül bármi praktika?
Pár nap múlva el tudom vinni szervízbe, de ha van bármi DIY megoldás addig is, akkor megpróbálnám, köszi előre is.
-
Pá
addikt
Most formázok egy merevlemet.
Kérdés: mekkora foglalási egységet érdemes megadni, akkor ha
1. kizárólag nagy fileok lesznek a lemezen(filmek - --> 300-1500MB)
2. kis fileok lesznek a lemezen (mp3 ---> 3-10MB)
3. vegyesen lesznek filmek és mp3ak -
Pá
addikt
Van két teljesen egyforma vinyóm, egyiknek repülni-e kell. Melyik lehet jobb állapotban?
Az egyiken a rendszer van, már egy ideje fullra be van telve, emiatt rengeteget seekel, állandóan fut, berreg és megy a windows helyfelszabadító.
De előtte két évig nyugi volt neki.
A másik a letöltős vinyó. Tehát kb 24/7 van használva, de csak ilyen szép nyugisan, letöltés semmi egyéb.Honnan tudhatnám melyiket érdemesebb megtartani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged