- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
pBandi
tag
válasz
King Unique #55198 üzenetére
Igen, az eredeti környezetben tényleg jól látszik a régi HDD. Már megy a mentés, és a tanácsolt parancssoros mószszerrel mindenkit a végső helyén helyezek üzembe.
Köszönöm a tanácsokat! -
pBandi
tag
Sziasztok!
Elakadtam a külső tárolom (Sharkoon 2 bay raid box) bővítése kapcsán.
Jelenleg 2db 4TB-os merevlemez van benne tükrözve, amit bővíteni szeretnék 2x8TB-ra. A gyártóval már leleveleztem, hogy az eszköznek nincs felső korlátja a HDD kapacitás tekintetében.
Mivel nem akartam szétbontani a RAID tömbőt amíg az új vincseszterek nem tettre készek, így amellett döntöttem, hogy a PC-ben belső sata porton megformázom (GPT + NTFS beállításokkal) és átteszem őket. Sajnos így nem érem el a meghajtókat (Lemez 1) a külső eszközben és az eddigi külső meghajtókat (Lemez 3) sem látom "normálisan" a PC-ben belső meghajtóként .
Lemezkezelőben ezt látom:Hogyan tudnám helyrehozni ezt a kalamajkát? 2x8Tb lenne a külső házban és a 2x4TB-t (ami eddig a külső házban volt) szeretném mostantól a belső meghajtóként használni és a tartalmukat a az új 8Tb-os meghajtókra átmásolni.
-
pBandi
tag
Még annyi feljeményem van, hogy a 4Tb-os HDD-t 2Tb-nak látja a külső ház a "baleset" óta. Korábban gond nélkül ment. Gépre dugva mindkettő vinyó rendben van formázás után, mert az tényleg elveszett rólok.
Lehet nem egy sikerszériája a Sharkoon-nak ez a ház (2-bay raid box), mert a honlapjukról szőrén szálán eltűnt mintha nem is létezett volna sosem. Külön drivere nincs, de gondolom lehet ebben is lehet fw-t frissíteni valahogy, csak után kell járnom.
-
pBandi
tag
Sziasztok,
Adott két 4Tb-os WD purple vinyó amit külső házban (tükrözve) adatmentésre használok. Minkettő néhány hónapos. Este elindítottam rájuk egy adatmentést és reggelre minkettő HDD olyan állapotba kerül mint ami nincs megformázva... Sentinel hibát nem lát egyiknél sem, 50 óra használat és kb 8..10 bekapcsolás van bennük.
Én teljesen ledobtam a láncot, és abban szeretnék segítséget szeretnék, hogy ezt mi okozhatja / milyen módon lehet elkerülni, mert ez így egy oroszrulett lesz adatmentés helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest