- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helyes
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne h bátyám laptopja meghalt, tényleg... elkértem egy kis hordozható vinyót haveromtól h abba majd átrakom a sajátot és az adatokat lementem. Leis mentettem de még kiakartam használni h ittvan és visszaraktam haveromét a hordozhatóba lementettem róla mindent formáztam(itt már feltünt h a windows kiírta hogy nem tudta befejezni) nembaj ment.. igen ám de PS3 miatt átakartam FAT32be formázni ezt nemengedte a Windows 7 töltögettem különböző programokat és azokkal próbáltam. Mindig vmi hibaüzenetet dobott ki. Most meg mikor feldugom usbvel simán akk felismeri h bevan dugva csak éppen nemjelenik meg a sajátgépben a vinyó. Több gépen is próbáltam több op. rendszerrel is mindig ez van. Nemtudjátok mit lehetne csinálni? U.i.: másik vinyót rárakva megy a kütyü szóval csak ezzel a vinyóval csinálja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest