- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz
King Unique #54071 üzenetére
Köszönöm!
-
bandiras2
senior tag
Helló! Problémám van.
15 nap alatt 400 újraindulás. ÉS ezt néhány napja kezdte. Folyton azt hallom, hogy percenként leáll, majd utána rögtön felpörög. Videózásnál irritáló, mert a felpörgés alatt áll a kép.
Energia gazdálkodások Win 10 alatt be vannak állítva hogy sose kapcsolja ki a HDD-tA SMART adatok szerint semmi baja.
Van ebben a szériában valami belső energiagazdálkodás, vagy firmware frissítési lehetőség hogy ne csinálja? -
bandiras2
senior tag
Speciális jelenséggel állok szemben.
SAMSUNG HD501LJ (465 GB) egy ideje összebalhézott a
SAMSUNG HD322HJ (298 GB) winyával.
ez abban nyilvánul meg, hogy az adatközlési sebessége 1/10 re esett vissza.
Tökéletesen működik, csak lassú. SATA mindegyik. mikor kábellelezulás miatt a 322-es kiesett a tendszerből, helyreállt a sebessége.
???Erre tud valaki megoldást?
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
válasz
liksoft #4638 üzenetére
Ha figyelmesen nézed, a ház aljában rézszínű hűtőborda,rajta nyákszerelt 30W stereo erősítő. Emiatt tettem be a kiegészítő trafót(simított, stabilizált, brummja semmi).Érintésvédelmileg bioztonságos, bár nem valószínű hogy szabványos. félek a 220tól, nem érzem magam jól ha nincs köztünk legalább egy mm műanyag. a kuszaságggal kapcsolatban: Nagyon lusta ember vagyok, a vadiúj tápot pedig nem fogom szétmarhulni(kötegelő meg nincs most itthon). A kék vezetékaázon kívül kap 220at. Olyan csatija van, amit egy döglött tápból szedtem ki. korábban a tápegység 220 kimenetére volt dugva, de ennek a tápnak olyan nincsen, így +1 tápkábel.
-
bandiras2
senior tag
válasz
parkolo35 #4635 üzenetére
A seagate proggal told végig a winyát, az megmondja mi a baja. Ha low level format kell neki, akkor az legalább 4 nap lesz. A winya remélem garanciális. Ha nincs meg a papirja, akkor sorozatszám alapján a seagate oldalán keresztül gariztathatod (asszem), de a posta nem lesz olcsó.
-
bandiras2
senior tag
válasz
liksoft #4591 üzenetére
hát köszönöm. Akkor holnap veszek egy erősebbet. Ez is van 350 Watt, de akkor valami márkásat. Aztán ha mégse, akkor BIOS friss. Ami zavaró, hogy akkor megkopott a tápegység teljesítménye? Mert fél évig semmi baja nem volt. Az összes alkatrész hibátlanul üzemel, csak együtt nem.
-
bandiras2
senior tag
Van egy rendkívül kellemetlen gonmdom a winyóimmal.
A 200Gb IDE Seagate nam hajlandó tudomásul venni hogy egy SATA Seagate is van a gépben, és én arról bootolnék. Ha rá van akasztva a gépre, akkor ,még a BIOS se látja hogy a SATA a helyénvan. Ha leakasztom a tápját, minden rendben, a BIOS és a boot is normális. A Winyó valszeg jó, mert teszteltem egy másik gépben, és abban hibátlanul üzemelt. A problémát cifrábbá tesziu, hogy anno ez a konfig életképes volt, majd egyszerre csak többé már nem. Variáltam a kábelekkel, masterslave felcserélés... Ha be van kötve, nem látja a SATÁt. Másig gépben pedig hibátlanul megy. A konfigon nem változtattam amióta így összeraktam, és mégis. BIOS frissítés? nagyobb táp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged