- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincentph
csendes tag
válasz
rivkin #10751 üzenetére
A második kérdésedre tudok 1 jó törlő programot: [eraser]
Úgy töröl, hogy ne lehessen az adatokat visszaállítani (többszörös felülírás) és az "üres" területet is le tudja gyalulni. Egyébként nem lehet, hogy valami inkompatibilitási probléma van? Ha tudod esetleg nézd meg asztali gépben is, hogy mit produkál az új vinyó.
-
Vincentph
csendes tag
válasz
liksoft #10746 üzenetére
Hello! Jó hogy mondtad ezt a progit, így már tényleg van valamim, hogy nem a levegőbe beszélek.
Kondíció: 9% (kritikus)
Becsült hátralévő élettartam: 13 nap"A lemez felületén található 1554 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.
A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
Tehát ahogy azt sejteni lehetett, a foglalt terület a hibás rész. Remélem ez elég lesz a szervíznek, mindenesetre köszönöm a segítséget!
-
Vincentph
csendes tag
Szervusztok!
Látom itt segítőkész emberek vannak, talán az én problémámra is tudja valaki a megoldást.
Szóval adott egy Samsung 750-es SATA2 vinyó ami eddig tökéletesen működött. Tegnap elkezdett kattogni és nyekeregni, mint amikor egy hdd a végét járja. Gyorsan kimentettem róla minden adatot (már amit lehetett, jó pár fájlt nem bírt olvasni), majd leformatáltam. A formatálás során is folyamatosan adta ezeket a hangokat, de végigment és befejezte. A format végén kiírta, hogy 0kb a bad sector (!) és 21mega a foglalt lemezterület (noha tök üres). A vinyó még bőven garanciális, de 0kb bad sectorral el fognak hajtani a cégtől és még bevizsgálásit is fizettetni fognak. Hogyan tudom bizonyítani, hogy nem csak a levegőbe beszélek, és valóban hibás a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged