- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
-
enerdzsájzer
tag
válasz
liksoft #11859 üzenetére
Hm.Ez volt az első usb-és mobilvinyó amit vettem és tök üres volt, a gép nem látta mekkora sőt cd olvasót írt ki rá.Az eddigieket amiket én raktam össze, meg amiket gépbe raktam bele, mindre kiírta a gép azonnal hogy kifijaborja.
No de akadt itt egy számomra elég nagy gubanc!Paragon partition magic-el akartam xp-ét költöztetni egy 30 gigás öreg vinyóról egy újabb 250-es re a fater gépében.Csakhogy a fater hozzápiszkált, művelet megszakadt és most a 250-ből lett egy 34 gigás merevlemez és a többit nem tudom visszaállítani!Nem látja se a paragon se a lemezkezelő.
Hogyan lehetne visszaállítani???
-
enerdzsájzer
tag
Azóta már sikerült megoldani hogy le tudjam formázni lassúval.Én is mindig így csináltam, csak most gyorsan szükség volt a tárhelyre.Paráztam is nehogy elvesszenek a dolgaim.Nem találkoztam még ilyen vinyóval ami úgy jön ki a gyárból hogy nincs rajta fájlrendszer se.Már majdnem visszavittem fukarékhoz hogy helyezzék oda ahova gondolom
Nálam kb. 2,5-3 óra volt a formázás. -
enerdzsájzer
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne csak egy segítőkész szakihoz.Vettem egy 500gigás fusi mobilrekket, még meg sem volt formázva, úgyhogy gyorsba formáztam mert kellett.Elég ez a gyorsformázás?Vagy inkább lassúval kellett volna az első formázást csinálni?Előre is köszi a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged