- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #45635 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!Sikerült megoldanom!
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen e járok,de segítség kellene!Adott egy Samsung külső(USB-s) vinyó.Vannak rajta filmjeim és más adatok is.Egyszer kölcsön adtam valakinek,mert filmek kellettek neki és a többi adatot levédtem windowsban(tulajdonságok/biztonság),hogy ne tudja őket megnézni(főleg képek voltak ott),mert több 10,lehet 100-is giga kép adat volt ott stb és sokáig tartott volna átmásolni a gépre.Közben windows volt telepítve és azóta nem tudom őket se megnézni,se törölni semmit se tudok velük csinálni.Mindig azt írja ki hogy nincs rá jogosultságom.
Valahogy lehet örökölni ezt,hogy hozzátudjak megint férni,de hiába csinálok bármit nem működik.A nagyját kiszeretném törölni,de vannak ott olyan képek amik kellenének.Formázni nem szeretném,mert van ott több 100 giga más adat is ami kell nekem és sokáig tartana átmásolgatni,nameg a képeim kellenének.Tudna nekem ebben valaki segíteni?Vagy valami programmal vagy akár hogy hogyan tudom megoldani?Köszönöm!
-
Szabikaa20
őstag
Hali!
Öcsém kikelt magából és ráütött a notebokjára...meghalt a HDD
Vettünk újat kicseréltük minden ok!
A rossz HDD-t rákötöttem asztali gépre ott ment,elkezdtem formázni és kb félúton megakadt aztán azóta nem ismeri fel a windows...lehet ilyennel valami kezdeni?Vagy kuka? -
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy raktam a géphez még 1 HDD-t...Mostmár összesen 3 van benne.Az lenne a kérdésem,hogy most ahogy beraktam az újat és kettéosztottam megjelent egy 100MB-os partíció "rendszer...számára fentartott terület" vagy valami ilyesmi...Hogyan tudom elrejteni?Idáig is volt csak nem volt látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 512 Gb-os NVME-k
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest