- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi most az ultimate lemezellenőrző progi?
Lett pár bad sector az adattárolós lemezemen, átnézetném az egészet, hogy mennyire komoly a gond.
Jöhet bootolós megoldás is. -
-
válasz
Core2duo6600 #7224 üzenetére
Ajj.... Nem érted... Egy, hogy NEM garis.
Kettő, hogy nekem a buherálás ÉLMÉNYE kell. Rá AKAROM kötni gépre. Ennyi. Hátha tud valaki valamit hogy kell. -
Sziasztok!
Van egy Nokia N91-em, benne egy 8 gigás kis Toshiba vinyó. A gond az, hogy haldoklik.
Szektorhibás lehet, gondolom. Többszöri újraformázás sem segített neki, sem gépen, sem magán a telefonon végezve, adatot veszít, ez van.A vinyó konkrét típusa:
Toshiba MK8003MTDArra gondoltam, mielőtt viszem cseréltetni, nem-e lehet ezt a pici vinyót PC-re kötni valahogyan?
Semmit nem tudok arról, hogy a microdrive-ok milyen interface-szel vannak ellátva, amit a telefonból kiszedve látok a szalagkábele végén, az semmivel sem kompatibilis, amit eddig láttam. A szalagkábel eleje pedig bele van forrasztva a nyákba. Nem tudom, a Nokia átalakította-e a vinyót, de ha nem, akkor jó esély van rá, hogy lehet kapni hozzá adaptert.
A kérdés az, hogy hol? A google nem bizonyult jó barátomnak ez ügyben.
Arra gondoltam, hogyha PC-re tudom kötni, újraparticionálom, átfuttatok rajta kismillió lemezmolesztáló progit, hátha mégis sikerülne lezárnia a rossz szektorokat, amit nem tudom, miért nem tesz meg magának a teló formázáskor.Ennyi lenne. A lényeg az adapter, esetleges lábkiosztásról, vagy "hogyan gyártsunk adaptert"-tervrajzról álmodni sem merek.
Ötlet, tanács, tipp? (Dobd el nem játszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged