- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Balathruin #40227 üzenetére
Köszönöm! Tehát abból semmi gond nem lehet, hogy most a HDD-n van a "C".
Ha telepítés után visszakötöm a HDD-t, akkor valószínűleg átállítja a betűjeleket, és én simán vissza tudom állítani az adatokat "D"-re, a korábbi rendszer "C"-t meg valami másra? -
|AP|
veterán
Szeretnék egy újonnan beszerelt SSD-re rendszert telepíteni.
Most egy 1 terás HDD van a gépben, kétfelé particionálva ("C" a rendszer, "D" az adatok"). Azt tervezem, hogy a telepítés idejére a HDD-t teljesen lehúzom a tápról, majd ha fent van a rendszer az SSD-n, akkor visszakötöm.
A kérdés: mi fog ezután történni a meghajtó betűjelekkel, nem fog-e ez a megoldás bármilyen zavart okozni? -
|AP|
veterán
Jelenleg egy 1 terás HDD van a gépemben 2 partícióra osztva (rendszer és adatok). Vettem egy SSD-t, amire új rendszer menne fel. Az a kérdésem, hogy miután felment az új rendszer az SSD-re, Minitool Partition Wizard-dal tudom-e egyesíteni úgy a HDD-t, hogy a rajta lévő adatok megmaradjanak?
-
|AP|
veterán
Nemrég bef*ngott a rendszerem. X58 lap, core i7 proci, win7. A rendszer egy WD caviar black vinyón volt. A betöltési animáció iszonyatosan lelassult, majd az "üdvözöljük" képernyő után negyed óráig fekete képernyő, aztán nagyon lassan akadozva próbált felállni a rendszer, de sikertelenül.
Csináltam egy vinyó ellenőrzést hdtune progival, ez lett az eredmény:Érdemes erre a vinyóra újra megpróbálni rendszert rakni, vagy emiatt a hiba miatt csak a szívás lenne vele és menjen vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest