Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz Balathruin #40227 üzenetére
Köszönöm! Tehát abból semmi gond nem lehet, hogy most a HDD-n van a "C".
Ha telepítés után visszakötöm a HDD-t, akkor valószínűleg átállítja a betűjeleket, és én simán vissza tudom állítani az adatokat "D"-re, a korábbi rendszer "C"-t meg valami másra? -
|AP|
veterán
Szeretnék egy újonnan beszerelt SSD-re rendszert telepíteni.
Most egy 1 terás HDD van a gépben, kétfelé particionálva ("C" a rendszer, "D" az adatok"). Azt tervezem, hogy a telepítés idejére a HDD-t teljesen lehúzom a tápról, majd ha fent van a rendszer az SSD-n, akkor visszakötöm.
A kérdés: mi fog ezután történni a meghajtó betűjelekkel, nem fog-e ez a megoldás bármilyen zavart okozni? -
|AP|
veterán
Jelenleg egy 1 terás HDD van a gépemben 2 partícióra osztva (rendszer és adatok). Vettem egy SSD-t, amire új rendszer menne fel. Az a kérdésem, hogy miután felment az új rendszer az SSD-re, Minitool Partition Wizard-dal tudom-e egyesíteni úgy a HDD-t, hogy a rajta lévő adatok megmaradjanak?
-
|AP|
veterán
Nemrég bef*ngott a rendszerem. X58 lap, core i7 proci, win7. A rendszer egy WD caviar black vinyón volt. A betöltési animáció iszonyatosan lelassult, majd az "üdvözöljük" képernyő után negyed óráig fekete képernyő, aztán nagyon lassan akadozva próbált felállni a rendszer, de sikertelenül.
Csináltam egy vinyó ellenőrzést hdtune progival, ez lett az eredmény:Érdemes erre a vinyóra újra megpróbálni rendszert rakni, vagy emiatt a hiba miatt csak a szívás lenne vele és menjen vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest