- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
sejtettem... egy pár percig win indítás után még látni mivan rajta mielőtt teljesen bekattan, arra volt időm hogy pár screenshotot nyomjak a tartalmáról, ez a torrentes vinyóm volt, jelenlegi letöltésekkel, meg vagy 70gb program... idővel pótolhatók, ha lesz hová tenni, játékok meg fontos dolgok másik 2 vinyón vannak szerencsére.
aza gyári gari az hogyvan? azt hol tudom elintézni?
és a khm.. hibás vinyó tartalmával mitcsinálnak? mert aza sok letöltött program ha esetleg mégis kiváncsi lesz valaki mivolt rajta... (a programok fele egymagában is a gép árának többszöröse) nem néznek esetleg csúnyán utána? vagy van valami amivel ilyenkor fullra kilehet esetleg pucolni még? vagy nem is foglalkoznak vele? -
-
törölt tag
Nézd meg, hogy a bios-ban mire van állítva, a HDD boot device. Lehet, ha berakod a PATA vinyót, akkor azt veszi elssődleges vinyónak, és azon keresi az oprendszert. Állítsd át a SATA vinyóra, és szerintem jó lesz. Ja, csak akkor fogod átállítani tudni, ha mindkettő benne van a gépben.
A vinyó tutira jó.
Azért jó volna, ha leírnád az alaplapod tipusát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged