Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz SzlobiG #48247 üzenetére
Na eldőlt repül a green a gépből egyszerűen lassú, de valami iszonyat módon. Tegnap is néztünk volna filmet hálózaton keresztül és akadozott megint a seedet és a film lejátszást nem bírta el egyszerre. Ma megint csak a seed ment 50gb-os tartalom hallom hogy darál a vinyó ezerrel, ránézek és 99% nem bírt még 20mb/s-se seedelni a torrent.
Most telepíttek róla egy játékot sztem lesz vagy 1 óra így hogy megy mellette a torrent.
Ha sikerül szerezni, akkor egy P300 lesz helyette.
-
-
félisten
válasz SzlobiG #48219 üzenetére
A torrent mellett nalam tokeletesn megy a film lejatszas linuxon, de en 5-6 torrentnel tobbet nem szoktam futtatni.
Ha a Sentinel 100-asra ertekeli, akkor ott nem a winyo lesz a gond, hanem valami szoftveres cucc.Azt nezd meg szerintem, hogy amikor szaggat, akkor a procid mennyire van terhelve. Siman lehet, hogy a torrent kimaxolja a procit, ha regebbi vagy lassabb a gep, netan ha sok a torrented.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
TriX2010
tag
Én azért rányomnám manuálisan, menjen csak végig. Mivel azt mondod hogy akkor is akad probléma, ha leállitod a torrentet... Akkor meg már nem kéne hogy akadjon... Persze kérdés hogy milyen filmről van szó? A nagy terjedelem tág fogalom... Bitráta mennyi? FHD vagy UHD film... FHD-nél töredetettség ellenére sem szabadna akadnia, ott nicns akkora bitráta... UHD-nél már előfordulhat ez is.
Amit a kolléga irt, hogy a p2p stb stb lenullázhatja a vinyót, az teljesen igaz, nálam is megesik, de ha le van lőve akkor ez ugye nem lehet kiváltó ok.
Akkor a töredezettség evidensnek is tűnhet... Esetleg más terheli le a vinyót... (Érdemes a lassulás bekövetkeztekor megnézni a feladatkezelőt...)\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
Glaz-dozfhut
őstag
Szerintem valahol abból ered a lassúság, hogy a torrent visszafogja mint kiderül. A p2p megosztás jellegénél fogva, nem a szekvenciális olvasás sebessége a mérvadó. A torrent fájl beállításától függően lehetnek 512kb, 1MB, 4-8 esetleg 16 MB-os szeletek létrehozva, amire elosztja a teljes, mondjuk 4 GB-os file-t. Ha véletlen 200 torrent fut, izmosabb feltöltési sebességgel, minimális RAM cache-el, akkor lenullázhatja a merevlemezt. A programon belüli ellenőrzés, az lehet a program sajátossága, mert µTorrentnél észrevettem én is, hogy áthelyezéskor nem arányosan a HDD sebességével történik. Bár a hibás leállítás utáni ellenőrzést, az erőforrás-figyelőben 100%-al csinálta máskor. Ja és a lemezed mérése:[link]
- Glaz-doz-fhut -
-
-
liksoft
nagyúr
válasz SzlobiG #16424 üzenetére
Ez parkoló pályás. Ha napi egy-két filmet nézel meg róla, akkor kapcsold be. Egyébként én inkább pörgetném.
Szerk: Az első notiwinyók is ebbe haltak bele. Gazdálkodtak a táppal, és elfogyott a parkoló pályájuk. Ma 2,5"-os drive csak rámpás kivitelben kapható.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
válasz SzlobiG #16417 üzenetére
Ha parkoló rámpás a drive, akkor mindegy, hogy áll vagy pörög. Parkoló pálya esetén mivel a fejek a lemezhez érnek, a sűrű megállás nem ajánlott. Napi 4-5 indítás még beleférhet, de többet nem célszerű engedélyezni. Akkor inkább menjenek folyamatosan.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest