- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #48247 üzenetére
Na eldőlt repül a green a gépből egyszerűen lassú, de valami iszonyat módon. Tegnap is néztünk volna filmet hálózaton keresztül és akadozott megint a seedet és a film lejátszást nem bírta el egyszerre. Ma megint csak a seed ment 50gb-os tartalom hallom hogy darál a vinyó ezerrel, ránézek és 99% nem bírt még 20mb/s-se seedelni a torrent.
Most telepíttek róla egy játékot sztem lesz vagy 1 óra így hogy megy mellette a torrent.
Ha sikerül szerezni, akkor egy P300 lesz helyette.
-
válasz
SzlobiG #48219 üzenetére
A torrent mellett nalam tokeletesn megy a film lejatszas linuxon, de en 5-6 torrentnel tobbet nem szoktam futtatni.
Ha a Sentinel 100-asra ertekeli, akkor ott nem a winyo lesz a gond, hanem valami szoftveres cucc.Azt nezd meg szerintem, hogy amikor szaggat, akkor a procid mennyire van terhelve. Siman lehet, hogy a torrent kimaxolja a procit, ha regebbi vagy lassabb a gep, netan ha sok a torrented.
-
TriX2010
tag
válasz
SzlobiG #48219 üzenetére
Én azért rányomnám manuálisan, menjen csak végig. Mivel azt mondod hogy akkor is akad probléma, ha leállitod a torrentet... Akkor meg már nem kéne hogy akadjon... Persze kérdés hogy milyen filmről van szó? A nagy terjedelem tág fogalom... Bitráta mennyi? FHD vagy UHD film... FHD-nél töredetettség ellenére sem szabadna akadnia, ott nicns akkora bitráta... UHD-nél már előfordulhat ez is.
Amit a kolléga irt, hogy a p2p stb stb lenullázhatja a vinyót, az teljesen igaz, nálam is megesik, de ha le van lőve akkor ez ugye nem lehet kiváltó ok.
Akkor a töredezettség evidensnek is tűnhet... Esetleg más terheli le a vinyót... (Érdemes a lassulás bekövetkeztekor megnézni a feladatkezelőt...) -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
SzlobiG #48219 üzenetére
Szerintem valahol abból ered a lassúság, hogy a torrent visszafogja mint kiderül. A p2p megosztás jellegénél fogva, nem a szekvenciális olvasás sebessége a mérvadó. A torrent fájl beállításától függően lehetnek 512kb, 1MB, 4-8 esetleg 16 MB-os szeletek létrehozva, amire elosztja a teljes, mondjuk 4 GB-os file-t. Ha véletlen 200 torrent fut, izmosabb feltöltési sebességgel, minimális RAM cache-el, akkor lenullázhatja a merevlemezt. A programon belüli ellenőrzés, az lehet a program sajátossága, mert µTorrentnél észrevettem én is, hogy áthelyezéskor nem arányosan a HDD sebességével történik. Bár a hibás leállítás utáni ellenőrzést, az erőforrás-figyelőben 100%-al csinálta máskor. Ja és a lemezed mérése:[link]
-
liksoft
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest