- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
-
liksoft
nagyúr
válasz
all6atos
üzenetére

Ilyen tempóban mozgatsz mindig HDD-t? Az forgás közben olyan mint a giroszkóp! Pont az elmozdítással ellentétesen fejt ki energiát, és ha te vagy az erősebb, az fordulatszám csökkenéssel jár. A drive erre azonnal reagál, és visszaemeli a fordulatszámot. De jó dolog is ez a nagy mozgatás, mert legfeljebb a rámpához ér a lemez, ha elmozdul a síkjából. Az meg szétkenődik a felületen, ott, ahol 1mm-be közel 80 ezer légrés fér. Na innen adatokat sem mentenek, de nem is működik tovább.
Sajnos ez finommechanika, és a működés közbeni mozgatásra egyre érzékenyebb. Nem illik cibálni.
A fagyást meg nem tudom értelmezni, hogy most és itt van, vagy a példaként felhozott másik eszközben.
Szerk:
Elolvastam a bővítést.
Szerintem nem azonosak a két rendszerben a driverek. Ott el tud a rendszer időzni, mikor nem tökéletes valami, és a háttérben detektációs folyamat zajlik. Lehet, hogy ez a drive és a controller nem szeretik egymást, vagy BIOS beállítás nem jó neki. stb, stb... -
talpas
aktív tag
válasz
all6atos
üzenetére
És előtte nem volt ez a hang?Ki nyúlt bele a gépbe?
1-re A kb.rögtön-t akkor csak Te tudod, mi csak sejtünk 1-5-10 p....Kezd elölről!. driverek stb. települtek?. És csak sorban.Nem frissít W7? Üzenet van? Mi az, hogy ablak kifagy
kép megmarad? BSOD?újraindul magától? Hőmérsékletek?
2.-re Nekem hűtés vent. hibának tűnik. Ha a HDD. lemeze ezt a hangot adná pld. csapágy miatt, akkor azt fizikailag sem élné túl a lemez felülete.
És ne használd azon a felületen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kép megmarad? BSOD?újraindul magától? Hőmérsékletek?