- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Jogos a kérdés, az imént néztem és bizony nem írtam be a konfigomat. Ezt pótoltam, de a fontosabbakat beírom, Liksoftnak is válaszolva a tápkérdésre.
Asrock 939SLI-eSata2 lap, 3200+ A64, 2x512DDR400, egy 80 és az ominózus 120-as Maxtor (2mb cache), FSP400PNF táp - WinXP SP2 - eredeti, csak net híján nincsenek rajta a letölthető javítások.
Felraktam a HD-Sentinelt. Az áttekintés fülén van egy újratesztelés gomb, azt megnyomva van amikor helyreáll a sebessége, de tegnap ez sem segített.
A sentinel szerint teljesen rendben van, hogy egy 120-as ide maxtor 6-8-10MB/s tempóval ír(amúgy a 2.08bétát tettem fel, mert az öntesztre kíváncsi lettem volna - csak nem mertem végül neki engedni - hacsak az említett újratesztelés gomb is nem azt csinálja - nehogy elvésszen valami a vinyóról).
A vinyó közben már kapott másik molexet, másik kábelágról, szorul is szerintem rendesen, de a helyzet változatlan - az írása lelassul egy idő után.
A legutolsó alaplapi driver van fenn, de az ide vezérlő drivere a win sajátja, az ulis csomag nem telepít spec drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest