- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Ballinho2 #26187 üzenetére
"Ezaz F5 driver micsoda? Vagy boot közben kell nyomkodnom az F5-t?"
Bocs, elütöttem. F6 driver.
Azért F6 driver, mert az XP telepítésének elején az F6 gombot kellett nyomni, hogy hozzá lehessen adni a kiegészítő drivereket.
Bővebben olvasd itt az "Eszközillesztőkkel kapcsolatos problémák" című részt.W7-nél ez annyiban változott, hogy ezen a képernyőn Load Driver-re kattintva lehet a kiegészítő SATA-RAID drivereket hozzáadni.
A W7 pendriveról is fogadja a drivert. Csak ebben az esetben a pendrive lesz a C: meghajtó, ezért a rendszer a D:-re kerül. Amivel semmi baj sincs, csak nem így megszokott.Itt pedig a lap alján láthatsz példát, amikor a gyártó korrekt módon adja a drivereket.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ballinho2 #26167 üzenetére
Az alaplap-hoz kell az IDE driver. A W7 ha jól tudom (majd kijavítanak) az AHCI módot szereti, és azzal megy fel. Viszont azt a régi IDE winyó ami SATA portra átalakítóval került (ha jól értelmeztem), nem tudja (ez így nem pontos, de nem akarok még mélyebbre ásni)! Így az AHCI mód szerintem nem használható. (Menet közben gondolkodva, ha kipróbálod mit veszíthetsz? A 715-ös ős chipset is forszírozható volt 48 bites LBA-ra, holott azt hivatalosan valahonnan 8xx-től kellett tudnia.)
Ha nincs IDE driver az alaplaphoz W7-hez, akkor nem tudom hogyan tovább. Illetve igen, a winyó is cserélendő.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Ballinho2 #26165 üzenetére
Ha adtak a kártyához lemezt akkor azon is kell lennie vagy neten megkeresed a gyártó oldalán. Azért nem láthatja valóban, mert telepíteni kell előbb. Ez olyasmi lehet, mint amikor AHCI módba van a hdd. Ily módon nem telepítettem még szóval azt nem tudom, hogy mindenképp floppy-n kellene szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest