- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nálad szerintem az USB-s keret vagy átalakító játszik közre. Ha van módod, dugd rá közvetlenül egy SATA portra és úgy módosítsd a wdidle3.exe-vel. Ha utána is érvénybe lép a parkolás, akkor biztosan nem jó arra a típusra a program. Ha viszont igen, akkor az USB-s eszköz erőlteti rá a leállásokat.
-
Statikus
senior tag
-
DNReNTi
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
No megtaláltam a hiba forrását. Ez a modellszámú lemez firmware hibás. 8 mp után parkoltatja a fejet, ezáltal extrém módon növekszik az indulások száma és extrém módon idegesítő. A WDIDLE3 sem segít. Remélem nem fogják azt mondani az üzletben hogy ez rendeltetés szerű működés mert szétmegyek.

Tehát nem árt óvakodni a WD5000BPVT-08HXZT3T modellszámú vinyótól.

-
liksoft
nagyúr
válasz
DNReNTi
üzenetére
Pont ugyanilyen? Mert ha a firmware más, már máshogyan viselkedhet. Nem rossz a parkolás, mert a lemezt kíméli. A WD különböző beállításokkal kísérletezik, hogy a leghosszabb élettartamot ki tudja hozni. De még az is lehet, hogy újabb típusú mechanika van nálad régebbi típusjelzés alatt. WD időnként gariban elkövet ilyent (ha kifogyott az eredeti, akkor másik hasonlóval helyettesíti eredeti típus alatt).
Pont itt van szó a parkolgatásról.
-
Statikus
senior tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Próbáld ki nem usb-n, ha úgy is kattog, akkor vidd vissza, ha nem kattog, akkor cseréld ki az usb-s cuccot.
Én egy most vásárolt több tízezer forintos cuccnál nem engednék meg semmi hibalehetőséget, főleg nem egy adattároló eszköznél.
Ha az egyik kattog, a másik nem kattog, akkor valószínűleg rossz, cseréljék ki.Miért ír ki 21 indulást? Mert minden egyes kattanás egy új indulást jelent a fejnek, ugyanis a fej mozgása kattog - parkoló és a munkaterület között.
-
Mankó
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Szia
Ebbe a hibába én is beleszaladtam a múltkor és azt hittem, hogy a winyó a hibás. Az egy 7200-es 320-as Segate volt, ami az usb rackben hülyéskedett, de gépben kiváló volt. Aztán rájöttem, hogy a winyó több feszt vesz fel, mint amennyit a rack le tud adni. Ha külső feszes rackbe használod gond nélkül megy, csak akkor meg elveszti a mobilitását.
Vigyázz vele, mert ha így használod, akkor a kevés energia miatt, lehetnek felpörgési hibák és ez a winyó kondíciójára is kihat! Ezt nálam is eljátszotta, s így 94%-ra csökkent a kondíció. Ha elakarod adni, lesz aki kötözködni fog, ezért is inkább vagy belső gépbe használd, vagy külső tápos rackkel, ha nem akarod, hogy idő előtt meghaljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest