- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DNReNTi #29576 üzenetére
Nálad szerintem az USB-s keret vagy átalakító játszik közre. Ha van módod, dugd rá közvetlenül egy SATA portra és úgy módosítsd a wdidle3.exe-vel. Ha utána is érvénybe lép a parkolás, akkor biztosan nem jó arra a típusra a program. Ha viszont igen, akkor az USB-s eszköz erőlteti rá a leállásokat.
-
Statikus
senior tag
-
DNReNTi
őstag
válasz
DNReNTi #29560 üzenetére
No megtaláltam a hiba forrását. Ez a modellszámú lemez firmware hibás. 8 mp után parkoltatja a fejet, ezáltal extrém módon növekszik az indulások száma és extrém módon idegesítő. A WDIDLE3 sem segít. Remélem nem fogják azt mondani az üzletben hogy ez rendeltetés szerű működés mert szétmegyek.
Tehát nem árt óvakodni a WD5000BPVT-08HXZT3T modellszámú vinyótól.
-
liksoft
nagyúr
válasz
DNReNTi #29558 üzenetére
Pont ugyanilyen? Mert ha a firmware más, már máshogyan viselkedhet. Nem rossz a parkolás, mert a lemezt kíméli. A WD különböző beállításokkal kísérletezik, hogy a leghosszabb élettartamot ki tudja hozni. De még az is lehet, hogy újabb típusú mechanika van nálad régebbi típusjelzés alatt. WD időnként gariban elkövet ilyent (ha kifogyott az eredeti, akkor másik hasonlóval helyettesíti eredeti típus alatt).
Pont itt van szó a parkolgatásról.
-
Statikus
senior tag
válasz
DNReNTi #29535 üzenetére
Próbáld ki nem usb-n, ha úgy is kattog, akkor vidd vissza, ha nem kattog, akkor cseréld ki az usb-s cuccot.
Én egy most vásárolt több tízezer forintos cuccnál nem engednék meg semmi hibalehetőséget, főleg nem egy adattároló eszköznél.
Ha az egyik kattog, a másik nem kattog, akkor valószínűleg rossz, cseréljék ki.Miért ír ki 21 indulást? Mert minden egyes kattanás egy új indulást jelent a fejnek, ugyanis a fej mozgása kattog - parkoló és a munkaterület között.
-
Mankó
veterán
válasz
DNReNTi #25296 üzenetére
Szia
Ebbe a hibába én is beleszaladtam a múltkor és azt hittem, hogy a winyó a hibás. Az egy 7200-es 320-as Segate volt, ami az usb rackben hülyéskedett, de gépben kiváló volt. Aztán rájöttem, hogy a winyó több feszt vesz fel, mint amennyit a rack le tud adni. Ha külső feszes rackbe használod gond nélkül megy, csak akkor meg elveszti a mobilitását.
Vigyázz vele, mert ha így használod, akkor a kevés energia miatt, lehetnek felpörgési hibák és ez a winyó kondíciójára is kihat! Ezt nálam is eljátszotta, s így 94%-ra csökkent a kondíció. Ha elakarod adni, lesz aki kötözködni fog, ezért is inkább vagy belső gépbe használd, vagy külső tápos rackkel, ha nem akarod, hogy idő előtt meghaljon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest