- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
válasz
Rollee #36174 üzenetére
Itt egy videó angolul, faék egyszerűségű magyarázattal a témában.
-
ggg666
őstag
válasz
Rollee #36174 üzenetére
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\Lemezkezelés
Itt megkeresed a lemezed és alul ahol mutatja a lemezeidet ott az első kis kockánál a jobb egérgombra előjön a menü és ott válaszd ki hogy konvertálás gpt lemezzé.
De előtte szerintem töröld az összes partíciót,amit előtte létrehoztál rajta.
Ha van rajta adat akkor előtte mentsd le valahová.
-
Peetee(tm)
aktív tag
Sajnos 1 cipőben járunk én is ugyanilyen HDD-t (WD 320GB/16MB Sata2 ll)vettem múlt héten hétfőn és azóta nekem is ugyanezt a hibát írja: "Windows-nem sikerült a késleltetett írás.A windows nem tudta menteni a fájt(D:\$Mft)összes adatát.Az adat elveszett.A hibát hardverhiba vagy a hálozati kapcsolat hibája okozhatja"
Valamit az everest is megfagy nem indul és a többi egyéb szép nyalámságok, hogy megfagy a gép 1x csak újraindul. Ha biosban bekapcsolom a HDD S.M.A.R.T funkciót ENABLED-re akkor a windows el sem indul, a lolgó megjelenik, de mihelyt a csík elindulna alatta nyomban ujra is indul, majd még1x és még1x és...mindanddig íg vissza nem állítom. Én próbálkoztam egy hiren's boot cd nevű progi segítségével, ami dos alatt teszteli a le a hdd- a saját progiával de a teszt eredménye eredménytelen volt, azaz semminemű hibát nem talált
Kicsit kezd megőrítni a dolog. először gyanakodtam a sata2 vezérlőre is de ahogy látom nem valószínű hogy az okozza, mert neked nforce vezérlőd míg nekem ATI, szal azt kizárnám.Valaki erre tud valamilyen megoldást? szívesen vennék(vennénk) minden segítséget.
Előre is köszi! -
liksoft
nagyúr
Szia!
A fagyás, és ez a drive-nál jelentkező probléma lehet máshol is a gépben. Tuning, memória, videokártya,.... Nézd meg, ha a felesleges cuccokat (CD-DVD) leveszed, akkor megy-e? (Nem zárom ki a tápegységet csak a neve és ráírt teljesítménye alapján.
Meg kéne nézni a drive-ot másik számítógépben. Ha ott korrekt, akkor egyértelműen a gépben kell a hibát keresni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest