- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Moki111 #19639 üzenetére
Hát igen, de a fejparkolás minden laptop winyora igaz.
De a motort nem kéne leállítani..
Mint ahogy eddig nem is álltak le, csak ez amit legutobb vettem.
És tenni ellene semmit nem tudok, próbaképpen raktam rá egy 7 est, akkor nem állt le, de ott is parkolt.
De nem állt le, mert folyamatosan piszkálta a win
De tulzásba viszik ezt az energia takarékoskodást szerintem.Mitőbb a 2,5 colosban a WD Black is parkol, ott a motor nem állt le.
A wdidle3 segített ezt megoldalni, már nem parkol, a sentinelben 90 nap körül van a futásidő a parkolások kb 12 000 körül lehetnek. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Moki111 #19567 üzenetére
Szerintem parkoltatja a fejet a laptopokra ez jellemző sajna, de a hdd re, 2,5 okora általában nekem egy 500 as van, abban a motor is leáll külső keretben használom, 3 nap alatt 400 szor indult el a motor benne.
Hdd sentinel ben APM -et maxra feltova nem áll le, ezt próbált meg te is hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest