- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Dyingsoul #35851 üzenetére
Nem tudtam tovább válaszra várni, így inkább megoldottam.
Innen olvastam, az option two-t csináltam végig. EGyébként nálam a HDD Sentinel volt a ludas, amiatt mentek tönkre az ikonok. Aki HDD-t monitorozó progit használ az a változtatások előtt zárja be azt. -
LGLuke
őstag
válasz
Dyingsoul #12706 üzenetére
Ilyet még nem pipáltam!
Totalcmd-ben átállítom a másolást a nagy fájl módszerének alkalmazására, és minden esetben 10240k gyorsítótárat használjon, és láss csodát felgyorsul majdnem 40 MB/s-ra a másolás azonos partíción belül, vagy különböző partíciók esetében is azonos HDD-n belül.
Viszont egy ismerősömnek a default beállításokkal is viszi a 20 MB/s-ot.
Ötletek? Mi lehet elállítva az XP-ben? Ráadásul most telepítettem az új HDD miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged