- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz Sárpac #11352 üzenetére
És ez jo dolog? Vagyis érdemes?
Sokkal jobb lenne ha ténylegesen látnám, h hol tart, azaz mennyi van még hátra...
Mert ugye minek a gyorsitotár, ha a végén mégis várnom kell??
Most ,h probálgatok másolgatni azt veszem észre , nem csinálja.
Mondjuk a háttérben megy nagy méretü fájlok (HD) másolása, lehet azért?
Oda ment el a "gyorsitotár"?[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Sárpac #11347 üzenetére
Az elmúlt éjjel Windows-telepítéssel telt. Teljesen 0-ról indultam (partíció törlés, formázás). Pont az említett probléma miatt raktam újra a rendszert - jobb ötletem nem lévén. Persze azt megteszem, hogy a SATA-kábeleket kicserélem, hátha mindkettő megadta magát.
Egy valami jutott most eszembe. Azután jelentkezett ez a gond, miután elkezdtem használni a frissen vásárolt Asus dvd-írómat. Lehetséges, hogy önmagában az író jelenléte ilyet okozzon?[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
Odaát pont MOST válaszoltam!
Sőt, ha a program topikjában [link] teszed fel a kérdésed, méghamarabb kapsz választ.
Ami fontos mentsed le, fontossági sorrendben. Nem biztos, hogy haldoklik, de innen nem tudom megmondani. A laptop hűtésére meg eközben ügyelj!Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest