- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Sziszifeca #43538 üzenetére
Így van
De azt te sem gondoltad komolyan hogy a fél mechanikát is átrakod, mikor a fejeknél arányaiban már olyan légrések vannak hogy egy Boeing 747-est kellene 2mm-el a föld felett tartani. Nem beszélve sokszor az elektronikák meghajtóhoz párosításáról ami még az adatmentőknek is nyűgös buli. Ez nem otthoni meló, ha valóban fontos adatokról van szó nyelni kell egyet felmarkolni jókora pénzt és vinni céghez.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz Sziszifeca #43522 üzenetére
Persze. Amikor átszereled akkor alkoholba mártott fülpiszkálóval, ahogy a VHS-t szoktuk anno takarítani tisztítókazetta híján, óvatosan dörzsöld meg az összes fejet hogy tutira ne legyen piszkos egyik sem. Utána szerzel egy plexi lapot az eredeti helyére, használd azt burkolatnak és így lesz majd egy elegáns borotválkozó tükröd! Adatmentő céghez meg véletlenül se menj, otthon félóra alatt kész leszel szó szerint
Ja és szólok, hogy az általam javasoltak kipróbálásáért csak is TE magad felelsz!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
fer
őstag
válasz Sziszifeca #43500 üzenetére
Gondolom sata winyóról van szó (mivel ezt nem írtad)! A tápellátásnál használtál átalakítót, vagy közvetlen sata tápcsatit dugtál rá ami a tápból jön ki? Ilyen eset nálam is fordult elő és megoldódott másik átalakítóval vagy esetleg másik adatkábellel! Próbálgatni kell mindent szerintem állásában nem romolhatott el, ha csak nem volt leejtve vagy odaütve valamihez!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
liksoft
nagyúr
válasz Sziszifeca #42014 üzenetére
Azért ami fontos, ne CSAK ezen legyen meg!
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
moonguru
őstag
válasz Sziszifeca #42012 üzenetére
De szerintem felesleges letiltani!
Ui:
Pont ezt a típust vettem meg "fillérekért" ezzel a hibával és még nagyon soká működött!
Csak nagyon sok ütést elszenvedett a gépem bekapcsolt állapotban is és előbb-utóbb az összes HDD meghalt benne! (utoljára egy buszon ejtettem le, mert levált a márkás ház műanyag eleje...)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz Sziszifeca #42010 üzenetére
Igen, ha Samsung!
Ha különben minden jól működik, használd továbbra is!
Nekem is volt ilyen, és még több évig működött hibátlanul!
Ui:
Még egyszer leírom: ha Samsung! (eladni persze így elég nehéz)
Esetleg az írási gyorsító tárat biztonságképpen letilthatod, de nálam ha engedélyezve volt akkor se hibázott!
A Samsungnál ez sűrűn előforduló jelenség de eddig mindegyik ilyen "hibájú" Samsung HDD ami kezembe került hibátlanul működött! (persze a Windows visítozott egy darabig miatta)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Thosiba 3,5 1TB os HDD 100/100% os
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia