- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, tudom hogy mi ez, mi a lényege, kérdésem arra irányult, hogy a win10 mit csinál, amitől nem alszik el a vinyó? Rájöttek, hogy ezzel csak rövidül az élettartam és bosszantó a felhasználóknak is? 30-40 perces tétlenség után már leállhatna, azt elviselném. De így, hogy pár percenként..
Tehát egy megerősítés kéne, hogy igen, a win7 nem tudja ezt, ott a firmware diktál, a win10-nek pedig már van ilyen feature-je, ami a firmware-ben beállított fix időnél gyakrabban ránéz a vinyóra, így az sosem áll le. Az energiagazdálkodási beállításoknál - ahogy írtam - természetesen ki van kapcsolva az alvás. Akkor itt csak 3rd party app segít sajna. Hát, jó lett volna anélkül megúszni, de köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát egy megerősítés kéne, hogy igen, a win7 nem tudja ezt, ott a firmware diktál, a win10-nek pedig már van ilyen feature-je, ami a firmware-ben beállított fix időnél gyakrabban ránéz a vinyóra, így az sosem áll le. Az energiagazdálkodási beállításoknál - ahogy írtam - természetesen ki van kapcsolva az alvás. Akkor itt csak 3rd party app segít sajna. Hát, jó lett volna anélkül megúszni, de köszi!