- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
King Unique #49997 üzenetére
A seagate oldala szerint is garis sorozatszám alapján, de se számlám, se garijegyem... itt vettem az aprón használtan még 2017ben... működik most is, és nem is volt semmi baja eddig, karácsony körül néztem hogy áll sentinelben, de akkor még minden rendben volt... nem volt sem áramszünet sem semmi rendellenesség amig géphez vagy tv-hez volt csatlakoztatva, és tényleg nem ment sokat, 100 nap szerintem nagyon nem sok, ezért is lepett meg h ilyen hamar ennyire leromlott a kondíció... a rajta tárolt adatok is megvannak még, de mivel nem akarom elveszteni őket, kénytelen beszek beruházni egy újra.... csak bosszantó na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest