- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Ha nem tudod leszedni (=nincs hova), és baromi fontos a területek összevonása, akkor el tudja tolni egy-két német prémium program, de rizikós a dolog, mert lassú a procedúra (beüthet egy áramszünet
):
Paragon Hard Disk Manager vagy Paragon Partition Manager
Acronis Disk Director -
liksoft
nagyúr
Ha fizikailag is így helyezkednek el, akkor a felszabaduló területet kettévágja a középső nagy. Fizikailag egybefüggőnek (egy partíciónak) emiatt nem lehet megadni, csak két partíció logikai összefűzése lehetséges, amit csak az OS felsőbb szintű lemezkezelője tudhat. Viszont az ilyen terület minden esetben ingoványosabb mint a fizikailag is egy. Szedj le mindent (NEM 1 példányban !!!) és rakd újra tisztára pucolás után.
-
Lacielvtárs
nagyúr
mivel ez egy "védett" partíció, így szerintem nem kell összevonódnia...
persze van olyan ami összevonódik, de szerintem ez a partíció nem tud összevonódni egy másik nem particionált területtel.
igaz nem is próbáltam anno, mert én particionálni csak úgy szoktam hogy "üres" a hdd
de szerintem particionálás esetén az is fontos mikor lett létre hozva egy egy adott partíció
de ebben nem vagyok biztos.
ami biztos hogyha minden partícióút törölsz, akkor egyben lesz az egész neked.
és utána már szabadon tudod létre hozni a különböző méretű partíciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Black SN770 2TB (Gen4)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő