Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
shelby6793
újonc
kiszedtem a hdd-t, tiszta telepítést csináltam az ssd-n. szépen felraktam a drivereket, először az alaplapi cd-vel, majd az alaplap-gyártó honlapjáról frissítettem. sajnos csak ekkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a satákhoz tartozó drivert win install előtt/közben kell telepíteni (?! -_- pedig direkt megnéztem az alaplap kézikönyvébe, de erről nem szólt a fáma...).Viszont találtam egy másik fórumos megoldást hogyan lehet mégis csak install után felrakni a drivert, végig csináltam az utasításokat, aztán még a win7 frissítéseket, az összes fontosat, legyen minden rendben. aztán visszacsatlakoztattam a hdd-t. nég annyiban változott a dolog, hogy azt a partícióját amin az os volt még az egész újratelepítés előtt leformáztam, hogy később nehogy emiatt legyen valami gond. na ezt a partíciót most észre sem vette, és 10 perc után újra , ugyanaz a kékhalál. arra gyanakszom, hogy mivel az említett preinstallos driver fájlok közt ott van jraid.sys, mégiscsak az lehet a baj, hogy nem helyesen telepítettem fel, úgyhogy most még erőt gyűjtök hogy, újra kezdjem az egészet elölről
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL S700 2.5 SSD 1TB sata
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...