Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, jól értem-e. Neked az kellene, hogy a "C" maradjon meg, és a másik 2 partíciót összesíted, és leformázod? Tehát magyarán a jelenlegi 3 partícióból 2-t akarsz csinálni, ahol az egyik marad a régi "C", a másik pedig a 2 maradék partíciójának összege?
Ha ezt akarod, akkor a Sajátgép -> jobb klikk -> Kezelés-en belül a Lemezkezelés pontban tudod megtenni.
Az egyszerűség kedvvért a partíciók legyenek C,D,E. A C-t hagyd figyelmen kívül, a másik kettőt pedig töröld. Ezután hozz létre egy új partíciót a D és az E által létrejött helyből, és ilyenkor automatikusan összehúzza egy partícióba, ami eddig külön volt.Jól értettem?
MOD: Ilyenkor a "C"-n megmaradnak az adatok, de értelemszerűen a D és E partíció tartalma elveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest