- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthimp
csendes tag
A legújabb Catalyst van fent. Honlapról töltve x64 alá. Semmilyen más driver nincs. A héten volt clean install, akkor minden driver fent volt. Ezért próbáltam driver nélkül is a működtetést.
Az AVP (anti virus program) gondolom én, mert a kaspersky ilyen néven fut.
Egyelőre nem állítottam semmit a Windows-ban minden default. Amúgy csak nagyobbra szoktam venni a a virt. mem-et mint kisebbre.Az a gond, hogy akárhány embert kérdeztem meg eddig mindenki mást mondott.
Már minden lehetséges hardver hiba volt terítéken, de a szoftveres tesztelők nem mutatnak semmit.
Azóta feltűnt, hogy a szaggatások kezdetekor először a "legmagasabb aktív időtartam" ugrik fel 100%-ra majd csak utána nőnek a késések. Olyan mintha belassulna vagy megállna a winyó és ezért nő a késés.De teljesen mindegy, hogy filmet nézek, vagy böngészek, vagy csak áll a gép akkor is jön a szaggatás. De egy idő után "elmúlik" a "legmagasabb aktív időtartam" lecsökken 0-ra és minden megy tovább.
Woland fórumtárs azt, mondta nem a Windows a hibás, valszeg a winyó.
Én már azt sem bánom ha megfőne az egész HDD, legalább akkor tudnám mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Tesla topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest