Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-David08-
csendes tag
válasz
liksoft
üzenetére
Heló
Tápom 550W os Ipower... Tudom noname de egyáltalán nincs túlterhelve és eddig semmi problémám nem volt vele. Konfigom Asus P5Q Lpro , Intel C2D E7200 , ram 2x 1024Mb , vidikari nv 9600GT (nem tuningolom egyik alkatrészt se.)
Bekapcsolásnál már ki is írja hogy SMART bad stb stb és nyomjak f1 et az folytatáshoz. Egyébként a gép leállás az furcsa volt számomra. Úgy kapcsolt ki hogy leállt a gép és még mentek a ventilátorok 1-1.5 másodpercig és azután kapcsolt le teljesen minden. Másik vinyóról kapcsolom ki a gépet(azon is van egy rendszer) akkor meg normális a leállás(ventik is leállnak azonnal(3db 8 centis ebből 1 ledes. De még előre tervezek egy 12cm-est mert a 2. vinyó miatt elég melege lett a vidikarinak.). De ha táp ellátás a baja, akkor miért a lemez felületén keletkeztek hibák?
Ha felpörgési problémák vagy egyéb azt még megértem hogy táp a baja... Szerintem megpróbálom garanciába kicseréltetni, próba szerencse 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha felpörgési problémák vagy egyéb azt még megértem hogy táp a baja... Szerintem megpróbálom garanciába kicseréltetni, próba szerencse