- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimi62
csendes tag
WD 5000AAKS Kérdés!!
Nem hagyott nyugodni a kérdés mi lehet a WD-vel!
Letöltöttem a honlapjukról a WDdiag programot, és nekiálltam lefuttatni ! KB 4-5 órába került!
A teljes ellenőrzést végrehajtottam és a lemez teljesen hibátlannak látja a program!
Utána le kellett formáznom mert a diag teljesen újnak állította vissza mintha sosem lett volna használva! Megörültem hogy semmi baja a vinyónak!
Feltettem egy új W XP-t aztán feltettem a szuper HDsentinelt és Újra kiírta a 6 hibás szektort!
Aztán visszavittem a vinyót a boltba és azt mondták erre hogy semmi baja csak a Sentinel egy megbízhatatlan program és sok problémájuk van vele!! A másik hogy még egy HD tune-t is feltettem és kiírta hogy 78% os a lemez ! WD szerint hibátlan !! Hát akkor most kinek higgyek? Én még azért másik programmal is végignézetném a vinyót hogy az mit ír rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán visszavittem a vinyót a boltba és azt mondták erre hogy semmi baja csak a Sentinel egy megbízhatatlan program és sok problémájuk van vele!! A másik hogy még egy HD tune-t is feltettem és kiírta hogy 78% os a lemez ! WD szerint hibátlan !! Hát akkor most kinek higgyek? Én még azért másik programmal is végignézetném a vinyót hogy az mit ír rá!