- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
Két rendszer van jelenleg a laptopomon: win7x64 és XP SP3
Mindkettőnél beállítottam az energia gazdálkodásnál a vinyóra vonatkozó dolgokat és így már szinte nem csinálja win alatt, bár xp-nél amúgy sem nagyon csinálta.
Viszont mind két op rendszernél ha lekapcsol/elhalványodik a kijelző vagy megy a képernyőkímélő akkor növekszik ez a smart-os érték!
Ez mért van, esetleg valamit be kéne még állítani?
Az is érdekes ha a régi vinyót ami usb rack-ben van usb-n rádugom a gépre az ennek ellenére is növeli ezt a smart-os értéket, sőt ha az asztali gépembe dugom akkor is!
Az asztalin is win7x64 van, uh tuti h a win-ek köze van ehhez!
Valami ölted van erre? -
PedroPascal
őstag
Már eljutottam arra a szintre h ha kattan akkor nézem is a smart-ot és bizony minden egyes kattanás után nő az érték!
De mellékelem a HD sentinel képet is:
Nem hinném h a win kapcsolgatja, elvileg a rendszer vinyót nem kapcsolja le és ha mégis így lenne akkor nem a win betöltése után kb 5 perc után csinálná szerintem.
Azért köszi az ötletet!
Esetleg más ötlet valakinek? -
PedroPascal
őstag
Nem tudom mért mennék hozzád?!
Amint írtam a vinyóm Free-fall sensoros azaz érzékeli a szabadesést és akkor parkoló állásba teszi a fejet! Ugyebár ez kisebb mozgásokra nem reagál ezért kell "jól megrántani"
Nehogy azt híd h földhöz basztam vagy ilyesmi csak épen h a szenzor kapcsol-e azt ellenőriztem mert ha elolvastad volna amit írtam előzőleg akkor talán levágtad volna h gyanakodtam a szenzora is és tuti h nem az teszi.
Nem szeretem ha hülyének néznek!
Tudom miért kattog mert állandóan parkolóba teszi a fejet, és ezt szeretném megtudni h miért csinálj és hogyan lehetne megszüntetni?
Nem megoldás erre a problémára a WDidle3 sem. próbáltam!
Tehát nem azért kértem itt segítséget h valamelyik szavamba belekössenek és ahelyett h a kérdésemre válaszolna valaki ezen lovagoljon!
Lehet h kicsit félreérthető volt a rángatásos téma, de éppen csak annyira mozgattam meg h a szenzor érzékeljen, és mint mondtam már ez a Free-fall sensor megfelelően működött, nem emiatt csinálgatja!
Remélem így érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest