- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Motorola is Air mobillal készül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
liksoft #14331 üzenetére
Sejtettem én, hogy ez így nem kerek, de valamit akkor sem értek... És tulajdonképpen ez az amit keresek, választ erre a kérdésre:
Az előző winyó 900mA-es volt, akkor az miért nem hasalt el ugyan ezekkel a hibákkal?
Ha jól értem amit írtál és amin megrökönyödtél akkor, elvben egy USB kábelen annak sem lett volna szabad jól működnie, pedig mint mondottam volt 3 évig bírta minden gond nélkül, adatvesztés egyszer sem volt.
Tovább megyek, ezzel a felállással több gépen is használtam, noti-kon, PC-ken és soha sehol nem volt gondom a tápellátással.Mikor kiszemeltem az új winyót megnéztem és összehasonlítottam az adatlapjaikon található értékeket, és ezek szerint pont ezt az arányaiban kevesebb többlet terhelést nem tudja már az USB... Ezt sejtettem már akkor is amikor a kérdést feltettem, de most, hogy nálam, a dologhoz jobban értő is megerősítette a gyanúm (feltéve, hogy PC-ben, NEM PC-re dugva, hanem beszerelve jó lesz), nagyon úgy fest, szereznem kell egy olyan kábelt mint amit mutattál.
Így remélem már sikerült jobban megfogalmaznom a problémakört...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest